ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumelekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

ΠΟΥΤΙΝ: “ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΚΡΥΟ” ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ Ε.Ε – ΔΟΥΛΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ: “EMEIΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ”



Οι Ρώσοι αγριεύουν το παιχνίδι απέναντι στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ σε ότι έχει να κάνει με το εμπάργκο, αλλά φαίνεται πως δεν είναι μόνο ο Πούτιν που είναι θιασώτης αυτή της αντεπίθεσης.
Η CEO ρώσικη εταιρία εισαγωγής κρέατος δήλωσε στους Finacial Times: «Ο χειμώνας έρχεται και θα δούμε τότε ποιος θα γελάσει τελευταίος. Θα το πληρώσει η Ευρώπη» ανέφερε χαρακτηριστικά.
“Είναι μία ευκαιρία για την Ρωσία να απαντήσει στις κυρώσεις της Δύσης, ακόμα και αν η εταιρεία της θα δεχθεί ισχυρό πλήγμα από αυτές τις κυρώσεις” είπε χαρακτηριστικά η Ρωσίδα διευθύνουσα σύμβουλος.
Όπως σημείωσε προς τις Αμερικανίδες δημοσιογράφους, η Ρωσία ελέγχει τις προμήθειες φυσικού αερίου για πολλές χώρες της Ευρώπης, έτσι όταν κάποιος δέχεται συνεχή χτυπήματα (όπως τώρα οι Ρωσία) δεν μπορεί να κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια. Σύμφωνα με την ίδια, οι κυρώσεις στις εισαγωγές είναι μόνο η αρχή.

Ποιοι ευνοούνται και ποιοι χάνουν
Συνεχεια..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ελέγχονται πριν δημοσιευθούν