ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumelekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Κυριακή, 26 Ιουνίου 2016

Kαι τώρα ΤRΕΧΙΤ στραβάδια φραγκολεβαντίνοι   [... κόλλυβα στο μενού της αθηναικής λέσχης ]

- Στραβάδια φραγκολεβαντίνοι και τώρα ΤΡΕΧΙΤ και όποιος προλάβει, γιατί το έλεος δεν χαρίζεται,κερδίζεται,εάν και εφ όσον αυτό καταστεί δυνατόν.
- Στραβάδια φραγκολεβαντίνοι που νομίζατε ότι από βάτραχοι θα γίνετε πρίγκηπες.Και τώρα ΤRΕΧΙΤ.
- Στραβάδια φραγκολεβαντίνοι που την ανικανοτητά σας για χάραξη πολιτικής ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ,την αντικαταστήσατε με delivery πολιτικές υπέρ αλλοεθνών συμφερόντων .Και τώρα ΤRΕΧΙΤ.
- Στραβάδια φραγκολεβαντίνοι γεννήματα της σατανοβδομάδας [17-25\11\73],όταν το κουφό αρχιστραβάδι άνοιξε το καπάκι του βόθρου ,και όλες οι κουράδες λόγω της ανώσεως επέπλευσαν.Το ντενεκεδάκι του καρλομάγνου,του ανήκουμε στην δύση,λες και οι Βρετανοί ανήκουν στην ασία.Ακριβώς διά να μην συμβεί αυτό απεφάσισαν BREXIT.Και τώρα εσείς ΤRΕΧΙΤ.
- Στραβάδια φραγκολεβαντίνοι είστε δεν είστε το 1\00 του πληθυσμού [οχι λαού] νοματαίοι είστε.Μαζί και οι πεθαμένοι ,τα γεννήματα τους,τα σόγια τους,οι κολαούζοι και παρατρεχάμενοι γκρούεζες.Από το κουφό αρχιστραβάδι και τα βενιζελικά απόνερα ,έως τις σαπιοκοιλιές των εργατοπατεράδων,την αξυρισιά των ... ακαδημαικών ,τις τσιπουροκοιλιές των δημαρχαίων,έως την τελευταία χονδροκάπουλη εφοριακού.Και τώρα ΤREXIT.
Ημέρα πένθους η24\6\16 σε όλα τα κανάλια.Εδώ τους κάηκε το ατελιέ και δαύτοι ακόμη λογαριάζουν μεζούρες,βελόνες και καρφίτσες.Και ακόμη δεν έχουν kαταλάβει τίποτα. Τώρα είδαν την λάμψη.Οταν ακούσουν και τον κεραυνό [Τραμπ] συνδιαστικά, θα είναι αργά για ΤREXIT. Τα γεγονότα θα φέρουν τον ΛΥΤΡΩΤΗ και όχι ο ΛΥΤΡΩΤΗΣ τα γεγονότα. Αυτός θα έχει άλλη δουλειά.Να ασκήσει ΣΤΙΒΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ για όσο διάστημα απαιτηθεί σε βάθος χρόνου, ώστε αυτή [η διοίκηση] ησύχως και ηρέμως ,εξελιχθεί και σε διακυβέρνηση.Πιστεύω ότι ο σχεδιασμός του θα έχει και ένα προιστάμενο ,έναντι όλων,υπουργείον ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕΩΣ ,με όπλα την αναδρομικότητα και το διάταγμα περί της ευθύνης εξ αντανακλάσεως. Ενα διάταγμα πρωτίστως δίκαιον ,ώστε και ο τελευταίος τριτοκλασάτος ,να μην βγεί παραπονούμενος στην αναφορα.
      Εσυ ω ντόρα μας  μια βενιζελικιά απόγονος,μια χήρα του ήρωα του έπους της αντίστασις στην χούντα ,έστω και απο τα εξωτερικά,μία σύζυγος [τώρα] ενός διεθνούς φήμης υπηρέτου του Ολυμπιακού ιδεώδους,μία μητέρα ενός μονδέρνου και καρπερού περί την πολιτικήν ανδρός αλλά και μητέρας θυγατρός εξόχου κοινωνικής δράσεως αλλά και αδελφή παγκοσμίου εμβελείας ΜΚΟτζου.Εσύ μια πολύπειρος βουλευτίνα αλλά και μία μικρά Καβούρ ως ΥΠΕΞ,εσύ η κληρονόμος της συνταγής των ντολμαδακίων, εσύ ...εσύ...εσύ... μα πάνω από όλα εσύ η αδελφή του κουλη ,η αδελφή του ...ακτίστου φωτός. Μα περισσότερο από όλα ακόμη και από την...Ελλάδα ,εσύ η θυγατέρα του κλπ,κλπ,κλπ,μήπως σήμερα το πρωί -24\6-στον σκάι λόγω ΒΡΕΧΙΤ  ήσουν από λίγο έως πολύ ΧΕΣΜΕΝΗ; πολιτικά εννοώ. Εσύ η ψύχραιμη; Μάλλον θα ήταν ιδέα της ανδροπαρέας μας,σε μια στρατιωτικη λεσχη. Ω ντόρα μας τι λόγια είπε ο στόμας σου . ''οτι τα δημοψηφίσματα είναι επικίνδυνα πράγματα ,γιατί ο λαός -δλδ ο  κοσμάκης -δεν ξέρει και μπορεί να παρει λάθος απόφαση''και συνέχισες ''ενώ με τις εκλογές είναι άλλο πράγμα. έχουμε το πρόγραμα μας''.Γιάσου ρε ντορα εσύ και το πρόγραμα. Και τώρα ΤREXIT.
                    Η προίκα της Ελλάδος είναι εδώ [ΑΥΤΑΡΚΗΣ] και προς Ανατολάς και όχι στην δύση στραβάδια φραγκολεβαντίνοι.
                    Εσείς είστε άλλου DNA .Δ Ι Α Φ Ε Ρ Ο Υ Μ Ε.

Υ\Γ. Και ένα υ\γ για τον Νίκο μας. Θα πρέπει να πας εσύ ο ίδιος και όχι δια αντιπροσώπου σήμερα, αύριο πάντως όχι μεθαύριο ,έξω από την αθηναική λέσχη ,στην φωλεά του διαχρονικού γραικυλισμού ,και με μία πιατέλα κόλλυβα από τον '' ΜΥΣΤΡΑ'' να προσφέρεις σε όλους τους μπαινωβγένηδες φραγκολεβαντίνους ,να τους εξηγείς περί της ταφής του πτώματος ,πέστους και ένα ''ζωή σε λόγου σας'' δεν είναι και κακό ,που λέει ο λόγος βρε αδελφέ.
       Η ΛΕΥΚΗ ΤΑΥΤΟΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ αφυπνίζεται ,οργανώνεται και συσκέπτεται στην Βιένη ,από όπου ήσουν απών μη προσκληθείς. Κοίταξε μην γίνεις αποσυνάγωγος.Τα ήξεις αφίξεις περί δραχμής -σκληρό ευρώ -πρωτογενής παραγωγή με ευρώ -διαπραγμάτευση εντός ΕΕ και πλείστα άλλα ,αφήνουν ίχνη που εκτός του εσωτερικού ,πάνε και έξω. Προ πολλού ο νατοικος  Επιτηδιος -να δω πότε θα κάνει αυτοκριτική για την θητεία του στην χωροφυλακή των ηπανών-θα έπρεπε να βρίσκεται θεσμικά σε ΔΟΥΜΑ και ΜΟΣΧΑ και όχι κοματικά σε ΛΟΥΣΙ και ΧΑΛΚΙΔΑ. Θα μπορούσες να πλαισιωθείς από έναν Ηλιοπουλο -τεραστιος-,την μανιά της Χλκιδικής,η ακόμη ακόμη και απο την ''οχια'' την ευρύπυγο. Σε Λονδίνο -Παρίσι για Λεπέν και Φάραντζ θα έπρεπε να έχουν πάει οι άλλοι δύο ,έστω και με δική τους πρωτοβουλία. Δεν τους διδάσκεις πολιτική; εσύ είσαι δάσκαλος. Θα τους έχεις απολίτικους;
       Εσύ αποφασίζεις. Το ΤREXIT πάντως έρχεται ,και πρωτίστως η αφετηρία του θα είναι από τα κόμματα.

       Παν Αλτζερίνος-Γρηγοράκης
           αποστρ Λοχαγός [ΣΣΕ-77]