ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumelekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ



Λάβαμε  την  παρακάτω  επιστολή  του  συναδέλφου  και  συναγωνιστή   Παναγιώτη  Αλτζερινου- Γρηγορακη. Είναι  κείμενο  που  σπάει  κόκκαλα  για  τα  οσα συμβαίνουν  στην  Χ.Α  

Επισήμανση:  Όταν  πήρα  ψηφοδέλτια, στις  ευρωεκλογές,  για  να τα  διανείμω  σε  γνωστούς  μου  ,  αντιμετώπισα  ασφυκτική πίεση   από  την  Τοπική  Επιτροπή  να  σταυροδοτήσω  την  Δημοπούλου-  Παππά  Ειρήνη  σύζυγο  του  της  Επικρατείας Παππά  Χρήστου. 

Τσουμελέκας  Σωκράτης



Άκου αρχηγέ και άκου το καλά

Ξεφτίλισες (ΚΕΝΟΝ) ακόμη μια φορά

 Όπου ΚΕΝΟΝ το μήνυμα σας. Oπως -το κόμμα σου-τους ψηφοφόρους σου-την ελπίδα μας-τους πατριώτες-τους εθνικιστές-το κίνημα-την παράταξη-....και σίγουρα ο κάθε ανιδιοτελής υποστηρικτής θα έχει και το δικό του μήνυμα.
Πριν αρχίσουν να βρίζουν ορισμένοι ανεγκέφαλοι νοματαίοι από το κόμμα,τους συνιστώ πρώτα να διαβάσουν πολιτική ιστορία,μετά να σταθούν έμπροσθεν καθρέπτου και αφού επαναλάβουν τις βρισιές,να αναρωτηθούν.''Γ Ι Α Τ Ι ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ Α.ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΕΔΡΑΣ,ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ,ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΕΛΠΙΔΑ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΣ;
Κλήθηκες στην Α Εθνική και εσύ εγκλωβισμένος στην λίστα του Ιουνίου του 12 θέλεις να πάρεις πρωτάθλημα με όλα τα πολιτικά παλτά-πλην ελαχιστοτάτων εξαιρέσεων-,αλληλοβολευόμενα γύρω σου.
  Ανακυκλώνεσαι σαν αρχηγός για πάνω από 30 χρόνια.Δεν έπληξες;
  Δεν έχεις την φιλοδοξία για την δική σου υστεροφημία-όσο υπάρχει χρόνος-να καταστείς και ηγέτης; 
  Είσαι συνεχώς πτωτικός σε πραγματικό αριθμό ψηφοφόρων.Πλησιάζεις τις 100.000 από τον ΜΑΙΟ 2012.
  Πάρε λοιπόν την μεγάλη και ΑΝΑΓΚΑΙΑ απόφαση και άνοιξε το κόμμα.Κράτησε την ΠΡΩΤΗ θέση στο Επικρατείας ,όρισε μεταβατικό ΕΠΙ ΚΕΦΑΛΗΣ -όχι αρχηγό-τον κ.Κασιδιάρη,στρίμωξε όλα τα παλτά όπως εσύ κρίνεις,στις υπόλοιπες θέσεις του Επικρατείας, και κάνε ΝΕΑ αρχή.
   Στείλε τον Παπά-πριν...ελευθερώσει την Β.Ηπειρο-να κατακτήση τα Γιάννενα που είναι και πιο ...κοντά.Το4,5 θα πρέπει να του στοιχιώνει τον ύπνο του.Δεν πρέπει να είσαι τειρεσίας [μάντης] για να πιστέψεις οτι κάτι τον κρατάει μακρειά.Μας θυμίζει κάτι από ...μελίνα στο Πολιτισμού έτσι όπως είναι γαντζωμένος στο Επικρατείας.Ξεμπέρδευε με τον ΝΑΤΟικο παπού της ευρωβουλής γιατί θα τον βρείς μπροστά σου.Κόλαφος η Β.Ελλάδα.Ο επονομαζόμενος και ουζμπέκος σε έφτασε να ανταγωνίζεσαι τον λεβέντη.Και μόνον με την παρουσία του  αρκούσε να πάθεις...εγκεφαλικό.Ευτυχώς απέτυχεν,οπότε η απόφαση περί εξαυλώσεως δική σου.Μην ξεχνάς οτι το ΧρυσοΤσάκισμα σε εσένα θα το χρεώσουν.Ο τακτικισμός είχε κόστος με την πολιτική αγκαλιάστρα,που δεν ξέρει που πατεί και που πηγαίνει συγχέωντας τα υψώματα του ΓΡΑΜΜΟΥ με το ύψωμα του...κολωνακίου.Και την έδρα έχασες ,και -400 υποστηρικτές.Σε μια 8εδρική Λάρισα που αντί να πρωτοστατείς είσαι οργανωτικά ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ.Τα ίδια και χειρώτερα και στην όμορη Μαγνησία.Και αν και ανέβηκες σε ποσοστά και ψήφους άλλοι δούλεψαν για αυτό ,και όχι η επικολλημένη ετικέτα του μηνιάτικου που εγκατέστησε ως βολευτή τον Μάιο του 12 ο ριζοσπαστικός κ.Κασιδιάρης.Χωρίς ακόμη και την ελαχίστη σύνδεση με ανθρώπινο δυναμικό της περιοχής,ένα ξένο σώμα,στερούμενο ικανοτήτων αναδείξεως νέων στελεχών και συσπειρώσεως των παλαιών.Εδώ πλέον δεν μιλάμε για πολιτικό παλτό αλλά για ΧΛΑΙΝΗ κανονική και μάλιστα VERAMAN.-οποιος ρωτάει μαθαίνει.
 Σε έκαψε ο ΜΟΡΙΑΣ πατριώτη. Πολύ κρίμα για την πατρίδα μας αλλά δύο φορές κρίμα για την μη εκλογή ΑΡΒΑΝΙΤΗ-ΔΗΜΑΚΟΓΙΑΝΗ. Και έτσι με τούτα και με τα άλλα ξέμεινε το κίνημα με ένα χονδρό και μεγάλο ,αλλά πάνω απόόλα αχνογάλαζο...κουκούτσι ,για μια ΟΛΟΚΛΗΡΗ Πελλοπόνησο.
  Να κάνω μια παρένθεση.Αύτά στα γράφω,για όσους δεν γνωρίζουν ,εκτός οτι μας συνέδεε φιλία αγωνιστική και κοινωνική από το 1973 ,είμαστε και πατριώτες Παλαιομανιάτες ,μαζί στα πέτρινα χρόνια του καραμανλισμού,σχεδόν μαζί η παράλληλα με τα μπιλιέτα ''Περάστε διά υποθεσήν σας''στις διάφορες ΓΔΕΟΥΠΕΕΣ,εξ ου και η βίαιη αποστρατεία μου.Ακόμη και πιο παλιά στο RISTORANTE VERONA αν θυμοσάστε.Πολλές φορές μόνος υποψήφιος στα άδολα χρόνια του 0,25 και των 20.000 ψήφων και τελευταία φορά ,αλλά όχι άδολη πλέον στο ψηφοδέλτειο Λαρίσης ,με τα γνωστά κατόπιν,λυπηρά γεγονότα που υπάρχουν ακόμη και σημερα.Και πολλά άλλα σημαντικά η ασύμαντα.Δεν δημοσιοποιώ συζητήσεις μεταξύ μας είτε τηλ είτε εκ του σύννεγκης έως και την 14 αργά προς 15 Μαίου 2012 οπότε και επέλεξες την ρήξη μαζί μου ,όταν σου πρότεινα πολιτική λύση για δυο καίρια ζητήματα για την ομαλή πορεία του κινήματος .Το ένα το έχεις μπροστά σου ,το άλλο θα το βρείς μπροστά σου,αν δεν έχει ήδη γίνη.
  Θεωρώ οτι είστε -είσασταν ΟΛΟΙ ΠΡΟΠΟΜΠΟΙ και όχι η τελική λύση η ο τελικός παίκτης.Τόσο ο Κ.Πλευρης με τα βιβλία και τις εκπομπές ,όσο και Καρ\φερης με το κανάλι-κόμμα αφύπνησαν ,οργάνωσαν ,αλληλογνώρισαν η εκπαίδευσαν στελέχη ,αν και ο δεύτερος το πολέμησε όσο μπορούσε.Και τέλος η Χ.Α κατάφερε να οργανώσει και εκπροσωπησει στον ανώτατο θεσμό [ΒΟΥΛΗ] ΕΚΑΤΟΝΤΆΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ,στο όνομα του ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ.Αυτό είναι και το ακατόρθωτο κατορθωμά της ,και το πιστώνεται ο κ. Μιχαλολιάκος εξ ολοκλήρου όπως θα πιστωθεί η όχι και για την περαιτέρω εξελειξη η μετεξέληξη αυτής της Χ.Α.
  Αλλά μέχρις εδώ.Πιστεύω οτι ο τελικός ΧΑΛΑΣΤΗΣ του αγγλοαποικιακού βενιζελικού ''αντιπροσωπευτικού''κυνοβουλευτισμού και ΛΥΤΡΩΤΗΣ για ΕΘΝΟΣ-ΠΑΤΡΙΔΑ -ΕΛΛΗΝΕΣ θα είναι ντιζελοκίνητος-φαιοπράσινος η δε περπατησιά του ενα επαναλαμβανόμενο σιδηρούν κροτάλισμα. 
,  Το έργον των προπομπών σπουδαιότατον.Αν και αυτοί είναι σπουδαίοι ,σπουδαίον έργον θα επιτελέσουν στην υπό του ΛΥΤΡΩΤΟΥ δοιηκηση.                                                                                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                                                                                            
     Παν Αλζερίνος-Γρηγοράκης
       αποστρ.Λοχαγός [ΣΣΕ-77]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ελέγχονται πριν δημοσιευθούν