ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumelekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Κυριακή, 22 Ιουνίου 2014

ΑΡΘΡΟ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ - Ο ΜΑΦΙΟΖΟΣ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕ

Το κλείσιμο της Βουλής αιφνιδιαστικό και απροειδοποίητο το μόνο που κατάφερε ήταν ένα. Να προκαλέσει ένα νέο κύμα καχυποψία των πολιτών προς τους πολιτικούς και την πολιτική. Και αυτό είναι και δυσάρεστο και επικίνδυνο... 
Image
Η υπόθεση των Ναυπηγείων και των υποβρυχίων που απασχολεί την Δικαιοσύνη και η αποστολή του φακέλου της υπόθεσης στη Βουλή που έκλεισε ...ένα 24ωρο πριν αυτός φθάσει στο Σύνταγμα φυσικά δεν θα μπορούσαν να μην συνδυαστούν και από τον τεευταίο πολίτη.

Η αιχμηρότατη πένα του Κωνσταντίνου Φράγκου προσεγγίζει το θέμα όπως του αξίζει: Καυστικά και ωμά. Διαβάστε το άρθρο του:...

Κακόν άρχεσθε υπό χερείονος
(Είναι κακό να σε κυβερνούν οι χειρότεροι)
Δημόκριτος

Δεν έχω τίποτε με τους Αργείους. Φρόντιζα από μικρός να τα έχω καλά μ’ αυτούς γιατί διέσχιζα το Άργος για να φτάσω στην πατρίδα μου, την Αρκαδία.
Χρησιμοποιώ όμως αυτόν τον πανάρχαιο αφορισμό όταν θέλω να καταγγείλω απρέπειες και παλιανθρωπιές του «ευγενούς» πολιτικού κόσμου της λεγόμενης κλεπτομανούς συντεχνίας των πολιτικών και όχι μόνο. Ποτέ το επίπεδο της δεν ήταν χαμηλότερο, όπως σήμερα.

Το καταπληκτικό δίδυμο που μας κυβερνάει, δηλαδή οι Αντωνομπένηδες (τώρα προστέθηκε για να ενισχύσει το κύρος τους και ο «ανεξάρτητος» Αρχηγός υπό κόμματος, ο κ. Α. Λοβέρδος) έκλεισε αιφνίδια, χωρίς καν να ενημερώσει τους Αρχηγούς Κομμάτων, την Βουλή. Γιατί; Η απάντηση είναι εύκολη: Για να επιτύχει παραγραφή σκανδάλων. Πρωτοτύπησε; Όχι, δα. Επαναλαμβάνει την αισχρή μέθοδο προκατόχων του, παλαιότερων δημοκρατικών και λαϊκών Δυνάμεων. Κουκουλώστε ό, τι προκάνουμε.

Και αυτό στηριζόμενο στο «κατάπτυστο και μη συναντόμενο ούτε στο Σύνταγμα της Ζουαζιλάνδης» (Ο χαρακτηρισμός δεν είναι δικός μου. Ανήκει τον Επίτιμο Πρόεδρο της Ν.Δ. κ. Κ. Μητσοτάκη) άρθρο 86 του Συντάγματός μας που το κατασκεύασαν δύο μεγάλοι, σπουδαίοι, υψηλόφρονες συνταγματολόγοι (οι κ. Ε.Βενιζέλος και Π. Παυλόπουλος ) «προς προστασία του πολιτικού κόσμου». Κάποιος θα πει: Μα το ψήφισε η Βουλή; Ναι, ξέρουμε καλά πως ψηφίζουν οι βουλευτές, γκρουπιδόν και ασυζητητί..