ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumelekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Σάββατο, 28 Απριλίου 2012

ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

 

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

http://xryshaygh.wordpress.com/theseis/

- Καταγγελία του μνημονίου. Λογιστικός έλεγχος του δημοσίου χρέους και όλων των δανειακών συμβάσεων από το 1974 μέχρι σήμερα και άρνηση πληρωμής του παράνομου και επαχθούς χρέους
- Σύσταση ειδικών ελεγκτικών ομάδων που θα αναζητήσουν τους υπευθύνους για τη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος σε όλα τα υπουργεία και τους κρατικούς οργανισμούς. Παραπομπή τους σε ειδικό δικαστήριο, φυλάκιση των ενόχων και δήμευση της περιουσίας τους.
- Κατάργηση των προνομίων των βουλευτών και περιορισμός των αποδοχών τους στο μισθό ενός δημοσίου υπαλλήλου μεσαίας βαθμίδας. Κατάργηση της κρατικής χρηματοδότησης στα κόμματα.
- Άμεση εθνικοποίηση των τραπεζικών ιδρυμάτων που έχουν λάβει κεφαλαιακή ενίσχυση με την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου και συγχώνευση των φαλιρισμένων ιδιωτικών τραπεζών σε μία ισχυρή εθνική τράπεζα. Διαγραφή τραπεζικών χρεών των ελληνικών οικογενειών με κοινωνικά κριτήρια.
- Θέσπιση και οριοθέτηση της ελληνικής ΑΟΖ και έναρξη γεωτρήσεων σε όλες τις περιοχές με επιβεβαιωμένα κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου
- Επένδυση των εσόδων από την εθνικοποίηση των τραπεζών και των ενεργειακών μας κοιτασμάτων στον τομέα της εθνικής παραγωγής, με στόχο να ξαναγίνει η χώρα αυτάρκης.
- Διασφάλιση των συνόρων της χώρας από τις Ειδικές Δυνάμεις του Ελληνικού Στρατού. Εκ νέου διασπορά των ελληνικών ναρκοπεδίων κατά προσωπικού.
- Άμεση σύλληψη και απέλαση όλων των λαθρομεταναστών. Ιδιώνυμο όποιο έγκλημα τελεί αλλοδαπός. Οι ποινές δεν θα εκτίονται σε φυλακές, αλλά σε ειδικούς χώρους κράτησης, όπου παράλληλα θα παράγεται έργο υπέρ του Δημοσίου.
Για να γίνουν πράξη τα παραπάνω απαιτείται κάθαρση του πολιτικού μας συστήματος από τους υπηρέτες ξένων συμφερόντων. Απαιτείται ΕΘΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ που θα υπηρετεί αποκλειστικά και μόνο την Πατρίδα και τον Ελληνικό Λαό.
Συγκεκριμένα 
Καταγγελία του Μνημονίου και όλων των δανειακών συμβάσεων που δέσμευσαν  την χώρα μας
Αποδέσμευση από διεθνείς οργανισμούς που δεν εξυπηρετούν τα εθνικά μας συμφέροντα.
Ναι στην Ευρώπη των Εθνών, όχι στην Ευρώπη του κεφαλαίου και των τοκογλύφων.
Καθορισμός της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης και νέες στρατηγικές συμμαχίες, γεωπολιτικά και ιστορικά αποδεκτές, για την εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου και την στήριξη της Εθνικής οικονομικής ανάπτυξης.
Κράτος δίκαιο,  όλοι ίσοι απέναντι στους νόμους.
Κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών και της βουλευτικής ασυλίας.
Πλήρη έλεγχο του πόθεν έσχες από το 1974 μέχρι σήμερα και δήμευση της περιουσίας υπέρ του δημοσίου, για όσους πλούτισαν σε βάρος του Ελληνικού λαού.
Ασυμβίβαστο υπουργικής και βουλευτικής ιδιότητας.  Διάκριση δικαστικής, εκτελεστικής και νομοθετικής εξουσίας.
Αναδιάρθρωση, κωδικοποίηση και εκσυγχρονισμός της νομοθεσίας.


      ΡΕ  ΤΙ  ΓΙΝΕΤΑΙ?   ΤΙ  ΡΟΛΟ   ΠΑΙΖΟΥΝ   ΟΙ  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ?  ΕΙΝΑΙ  ΤΟΥ  ΙΔΙΟΥ  ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ  ΠΟΥ  ΦΟΒΑΤΑΙ  ΤΗΝ  ΑΝΟΔΟ   ΤΗΣ  ΧΡΥΣΗΣ   ΑΥΓΗΣ ?
       Ο  ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΑΣ  ΕΙΝΑΙ  ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΣ  ΚΑΙ  ΣΤΗΝ  ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ  ΜΑΣ  ΕΙΝΑΙ  ΟΙ  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ   
         ΒΕΒΑΙΑ   ΤΟ  ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ   ΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ  ΚΑΙ  ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ  ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ  ΤΟ  ΠΗΡΕ  TΟ  ΖΑΠΠΕΙΟ  1,2,3,4,5……..