ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumelekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2018

KOYΦΟΝΤΙΝΑ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΡΚΩΣΗ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ

  ΤΡΙΑ ΚΡΑΤΗ [ ΤΟΥΡΚΙΑ -ΗΠΑ -ΗΒ ]ΚΑΝΟΥΝ '' ΠΑΡΤΥ ''ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ''ΛΟΥΚΑ ''ΤΗΣ 17Ν ΣΤΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ [ΑΝΟΙΚΤΕΣ ]ΦΥΛΑΚΕΣ ΒΟΛΟΥ .ΟΙ ΟΡΓΙΛΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ . ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ,ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΑ   ΤΗΣ ΦΑΜΕΛΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΖΗΤΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ''ΗΡΩΠΟΙΗΣΕΩΣ'' ΤΗΝ ...ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΤΟΥ .
   Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΧΕΙ ΘΥΜΑΤΑ .7\10\91 ΓΙΟΡΓΚΟΥ - 4\7\94 ΣΙΠΑΧΙΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔYO ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ''ΠΑΤΕΡΑ '' ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΑΓΩΓΗ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ .ΕΝΑΝΤΙ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑΤΩΝ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ''ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ''ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ-ΗΒ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ .ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΔΩ ,ΑΝ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ,
ΑΠΛΩΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΕΣ .ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΥΛΗΠΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ 17Ν. ΔΛΔ ΜΙΑ ΝΕΑ ΛΙΣΤΑ ''ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ ''ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΡΟΣ ΠΙΘΑΝΑΓΚΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΣΩΤ η ΕΞΩΤ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΜΕΣΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΗΠΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ .ΝΟΡΝΤΙΝ 28\6\88 ΚΑΙ ΣΤΙΟΥΑΡΤ 12\3\91 ΚΑΙ Ο ΗΠΑΝΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ .ΤΟ ΗΒ ΤΟΝ ΣΟΝΤΕΡΣ ΤΗΝ 8\6\2000 .
   ΠΟΤΕ ; Η ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΙΣ ΧΑΛΑΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ η ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΕΥΡΥΤΕΡΕΣ η ΓΙΑ ΕΥΡΥΤΕΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ,ΜΕΣΩ ΕΛΛΑΔΟΣ ,ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΣΕΝΑΡΙΟ ''ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ''+ ΛΑΘΡΟ .ΝΑ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ .ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ''ΛΟΥΚΑΣ ''ΤΟΥΣ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ''ΦΩΤΟΣΤΕΦΑΝΟ ''... ΗΡΩΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΣΟΤΟΙΧΙΑ ΜΕ ΟΤΣΑΛΑΝ ΣΤΟ ΙΜΡΑΛΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ .
   Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ [ΟΣΟ ΕΥΡΥΤΕΡΗ] ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ .ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΡΑΜΕΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΟΥΝ ΣΥΝΟΜΟΣ ΚΛΠ ,ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ . απίθανο; ίσως. μπορετό; ναι.

    ΠΑΝ ΑΛΤΕΡΙΝΟΣ -ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ
      ΑΠΟΣΤΡ  ΛΟΧΑΓΟΣ ΠΒ [ΣΣΕ -77 ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ελέγχονται πριν δημοσιευθούν