ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumelekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΧΘΕΣ ΔΗΛΩΝΑΝ ΟΛΟΙ '' ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΟΤΕΣ '' ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ '' ΚΡΥΠΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ''

ΣΧΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ -ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ- ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΝΟΜΑΤΑΙΟΥΣ  [σαμαροτετοιους και λοιπος μεταπολιτευτικος εσμος ] ΩΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ.ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΛΒΑΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΕΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΔΗΛΩΝΑΝ ''ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ''. ΗΣΥΧΩΣ ΚΑΤΣΙΚΩΘΗΚΑΝ. ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ. ΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΟΛΕΘΡΙΑ. ΠΑΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ.
  ΕΠΑΝΑΛΗΨΙΣ ΣΧΕΔΙΟΥ. ΟΤΑΝ-ΝΑΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙΤΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΘΑ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΟΛΗ Η ΑΝΑΤΟΛΙΑ [ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΗ...ΚΑΠΑΔΟΚΙΑ ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΠΑΡΑΛΙΑ,ΜΕ ΝΤΟΝΜΕΔΕΣ ΚΑΙ ΣΙΑ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΡΧΗΓΕΥΕΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ .ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΕΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ''ΚΡΥΠΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ'' ΙΔΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑΠΛΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΟΛΕΘΡΟΥ.ΑΝΑΛΥΣΗ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ. ΘΑ ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ,ΘΑ ΑΥΞΑΝΩΝΤΑΙ ΟΙ ''ΠΙΣΤΟΙ'', ΘΑ ΠΕΡΙΑΥΤΟΛΟΓΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΔΙΚΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΦΑΝΑΡΙΩΤΗ ΛΟΧΑΓΟΥ .ΔΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΡΑΞΙΑ-ΗΣΥΧΙΑ,ΩΣΤΕ ΟΤΑΝΑΤΟ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ,Η ''ΠΤΗΣΙΣ'' ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΟΧΙ ΘΕΡΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ. ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ ΕΑΝ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ, ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ  ΘΕΤΙΚΟΝ.ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ,ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΝΟΥΝ ''Η Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ Η ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ''.ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ''ΒΟΥΝΟ'' ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΙΑΣΕΙ.
  ΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ;ΜΑ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ-ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΝΤ.Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΙΣ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ.
ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ''ΚΡΥΠΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ''ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ ΕΙΣ ΤΟ ΔΙΑΖΩΜΑ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ [ΑΔΕΙΟ].ΟΧΙ ΕΠΕΙΧΕΙΡΗΝ ΟΧΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΟΧΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΟΧΙ ΜΑΓΑΖΙΑ ΟΧΙ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΕΙΣ.ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΕΛΑΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΓΕΣ ΙΣΛΑΜ ΤΩΝ ΕΠΟΙΚΩΝ ΟΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΥ -ΝΑΤΟΙΚΟΥ -ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ.ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΣΤΑΧΑΝΟΒΙΤΕΣ ΦΟΡΑΤΖΙΔΕΣ .ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ Κ\Σ .ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΕΡΒΟΥΝ ΤΙΣ ΝΟΡΜΕΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ''ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΚΟΥΛΑΚΩΝ ''.ΤΡΟΤΣΚΙΔΕΣ. ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ Κ\Σ.ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΣ ΦΩΛΙΑ ΟΙ ΒΡΥΞΕΛΕΣ Η ΝΕΑ ΜΟΣΧΑ .        
ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ;ΜΑ ΟΤΑΝ Ο ΕΡΤΟΓΑΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΣΥΛΟ -ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ,ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.
     Υ\Γ .ΜΕΣΑ ΤΟΥ 90 ΑΛΒΑΝΕΖΟΣ ΜΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΗΞΕΡΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ ,ΟΤΙ ΑΣΦΑΛΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ ,ΟΠΩΣ ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ.ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΠΕΡΙ ΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΕ ΑΣΦΑΛΤΟ, ΄ΤΟΤΕ ΟΛΗ Η ΑΓΕΛΗ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ''ΚΑΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;''ΤΟΥΣ ΛΥΘΗΚΕ Η ΑΠΟΡΙΑ ΕΩΣ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΙΣ ΜΟΛΟΧΕΣ ΝΑ ΠΝΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟ.ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΕ Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΡΙΓΗΛΗΣ .ΜΕ ΟΧΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΑΛΟΣΥΝΕΣ.ΧΑΣΑΤΕ ΔΥΟ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ .ΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΩΝ Κ\Σ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΤΟ 97 ,ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΣΗΚΩΣΑΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΗΡΩΙΚΟΣ ΑΓΩΝ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ .ΕΧΕΤΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ...ΓΙΑΝΟΥΛΑΤΟΥ. ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ;ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΜΥΑΛΑ ΕΚΑΘΑΡΙΖΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΣΙΚΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ Β. ΗΠΕΙΡΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΓΡΑΜΜΟ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 1000 ΖΑΓΑΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΣΠΟΡΟ .ΚΑΝΤΕΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΙΑ ΣΑΣ


    ΟΙ ΚΡΥΠΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ [ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ]
    ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΤΟΥΣ [ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ]   
       ΠΑΝ ΑΛΤΖΕΡΙΝΟΣ -ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ
        ΑΠΟΣΤΡ ΛΟΧΑΓΟΣ ΠΒ [ΣΣΕ -77 ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ελέγχονται πριν δημοσιευθούν