ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumelekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Φίλε Νίκο στην διαπίστωση είσαι άριστος. Στο ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ υστερούμε... λιγάκι.



<<  και μία προτροπή. Πριν τρέξεις στην Χάγη για τις γερμανικές άλλοι τις λένε και της ΗΠΑτικής ανεπάρκειας αποζημιώσεις, πέρνα πρώτα από την Αθήνα που είναι και πιο ...κοντά. Υπάρχουν δικαστές στην Αθήνα, και δεσμεύσου ότι, θα ανοίξεις τον φάκελλο αραβωνιαστικος ευταξία-ΜΕΡΝΤΕΝ ,για να μάθομε και εμείς από που αντλούν οι γερμανοί την σιγουργιά τους. Να ένα ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ. Αλλωστε τα οικονομικά εγκλήματα προσδιορίζουν ευθύνην εις το διηνεκές. Υπάρχει και το σύγχρονο παράδειγμα ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ ,που έχει αντιγράψει τον δάσκαλό του. >>
   Στην πρώτη σου παρουσία στην ΔΕΘ με την συνέντευξή σου που παρουσίασε η ΔΤ ,εντάξει καταλαβαίνω το ''τρακ'' του πρώτη φορά,  αλλά βρε Νίκο μόνο διαπιστώσεις έκανες ,και το ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ που περίμενε ο Ελληνας απουσίαζε εκκωφαντικά. Αλλά και σε αυτές τις διαπιστώσεις σου η ήσουν εκτός θέματος η δεν διαπίστωσες , έστω και έτσι, ένα πολύ κρίσιμο θέμα, την πανταχόθεν βαλλόμενη ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Αλλά και η ορολογία σου ,κατ επανάληψιν ,περί ''μεταναστών και προσφύγων'', αντί του ορθού περί ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΟΥ -ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ,με όλον αυτόν τον κουρνιαχτό από ραδιενεργό σκόνη που έχει επικαθήσει επί της ΠΑΤΡΩΑΣ ΓΗΣ, το έδωσες με λάθος νούμερο [ 1-1,5 μυρια] αντί του πραγματικού περί τα 5 μύρια. Δεν δύναμαι να προσδιορίσω το πόθεν της ...αισιοδοξίας σου.Τέλος πάντως [που λέει ο λόγος βέβαια] εμείς οι μικροί μπορούμε να κάνουμε διαπιστώσεις... στα καφενεία .Εσείς οι πολιτικοί και κατ εξοχήν ένας Εθνικιστής κρίνεται στο ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ.Οι δημοσιογράφοι με τις ερωτήσεις τους ήταν σαν να σου έλεγαν ''έλα κύριε Μιχαλολιάκο πες για την Λέσβο πες για το δημογραφικό πες για την παραγωγή πες, πες ,λες και διψούσαν να ακούσουν επιτέλους ένα ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ και αντί τούτου ακουγόταν το παροιμιώδες .ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΙΝΗΤΡΑ. Όταν έχουμε μια Κρήτη όπως την θέλει ο μάμος μουζαλας θα έπρεπε να έχεις δημοσιογράφο από το νησί και αν δεν έχεις να τον εφεύρεις ,ώστε να θέσει ερώτηση και να απαντήσεις σε αυτό το τόσο κρίσιμο ζήτημα της επαπειλούμενης ισλαμοποιήσεως  διά του εποικισμού της ,και όχι μόνον. Πρέπει να επανορθώσεις την αμέλεια σου. Ανευ σχολιασμού το αμίμητον ''θα ζητήσουμε 100-200 ΔΙΣ ΕΥΡΩ από την ΕΕ -να το έχουμε ...ως συνάλλαγμα -για να επιστρέψουμε σε εθνικό νόμισμα''. ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ να το λες γιατί και η ... ρουπία εθνικό νόμισμα θα μπορούσε να είναι για κάποιους πολύ ......φίλους μας αρχαιόθεν ,όταν δεν ονομάζεις το νόμισμα εκ του εδάφους. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΡΑΧΜΗ λοιπόν. Στερείσε  ορίζοντος όταν διά γουνών και ροδακίνων προσδιορίζεις τις ΕλληνοΡωσικες σχέσεις . Μόσχα μην γελάς ,θα το ξεπεράσουμε. Αρκετά .Ο Ελληνας θέλει την ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΙΣΩ. Σου έδωσε την στάμνα του [ψηφο] σε έστειλε αρκετές φορές στην πηγή [βουλή] για να τον ξεδιψάσεις. Μία φορά την έχεις μισογεμάτη την άλλη μισοάδια ,κοίταξε μόνον μην την φέρεις και ...σπασμένη.Η εικόνα σου στην ΔΤ φώναξε:. ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΝΟΗ ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ . ΕΙΜΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ.  
    Υ\Γ. η συνέντευξη τύπου και μάλιστα τέτοιες εποχές είναι η θα πρέπει να είναι μία σοβαρή διαδικασία για να έχει κλακαδόρους και παλαμοκρούστες .Δεν είναι κομματική ,αλλά πρωτίστως ενημερωτική εκδήλωση.Καλά τόσους δ\φ έχετε στο κόμμα .Ολόκληρη διευθύντρια εφημερίδος, ούτε αυτή ; τίποτα; δεν; εντυπωσιάζομαι .!!!
   Α,και κάτι άλλο. Δεν είδα στα πλάνα της ΔΤ τίποτα από Μπαρμπαρούση αλλά είχαμε από Ηλιόπουλο τουλάχιστον.Ικανοποίηση όμως και εφησυχασμός  αφού το ...κομμάντο  ήταν τοποθετημένο από την αριστερά σου Νίκο.Οχι δεν εννοούσα τον κ Κασιδιάρη.Αυτόν τον έβλεπες ασφυκτιών ως λέων σε περιορισμό,όπως μου είπαν κάποιοι. 

     Παν Αλτζερίνος-Γρηγοράκης
  αποστρ  Λοχαγός [ΣΣΕ -77 ]


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ελέγχονται πριν δημοσιευθούν