ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumelekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

.....oλοκαυτωμα .ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ''BRAND NAME''ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. η με αλλα λόγια ''Κάθε κράτος και μουσείο-κάθε πόλις και μνημείο''



  Παν.Αλτζερίνος-Γρηγοράκης 
        αποστρ.Λοχαγός [ΣΣΕ-77]
   Οταν επιλέγεις συνειδητά την μετάβαση απο τον νομαδισμό*στον κρατισμό [1948 ισραήλ],φροντίζεις για την θωράκιση του, αναγορεύοντας το δικό σου ...ολοκαύτωμα ως την μόνη αλήθεια ,απαγορεύοντας [οσο μπορείς] την αναγνώριση εθνοκαθάρσεων και ολοκαυτωμάτων αλλων λαών που εχει αναδείξει η ιστορία εν τοις πράγμασι.Κατανοητόν. Οταν διαθέτεις το ''μαχαίρι''[ΜΜΕ] να μην θέλεις την προβολή και μοιραίως ισως την σύγκριση ,που θα κλόνιζε την πρωτοκαθεδρεία σου εναντι των υπολοίπων λαών.Το απόλυτο και στην ουσία μοναδικό εξαγώγιμο προιόν [BRAND NAME] του ισραήλ πρέπει να προστατευτεί, λειτουργώντας ως η ιερή αγελάδα ,που καμία κοινή γνώμη, καμία παγκόσμια κοινότητα να τολμά να πει ενα ΟΧΙ, στη διαρκή γενοκτονεία του λαού της Παλαιστίνης με το εγκλημα και στην ΓΑΖΑ .
   *Ο κρατισμός δεν συνεπάγεται και κατάργηση του νομαδισμού και των απείρων πλεονεκτημάτων που εχει εκτός προδιαγραφών,οπως τα βλέπουμε σωρηδόν στην σκοτεινή μυστική διπλωματία. Το ζούμε και στην πατρίδα μας σε ολη του την ενταση ,οπως εφαρμόζεται από τις διάφορες και ποικίλες εστίες των νομάδων που υπάρχουν τόσο εδώ, οσο και στον υπόλοιπο κόσμο εδώ και 2000 ετη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ελέγχονται πριν δημοσιευθούν