ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumelekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Βοτανικός – “Hot Spot” Ελλήνων!



Κάτι φαίνεται ότι «κινείται» στην υπόθεση του τζαμιού που, με το έτσι θέλω, θέλει να χτίσει ο ΣΥΡΙΖΑ για τους μουσουλμάνους που έφερε στην Ελλάδα. Κάτοικοι της περιοχής του Βοτανικού, ο πολιτιστικός σύλλογος «Αθηνά», ο σύλλογος εφέδρων «Πολίτες Οπλίτες» και η «Αναγέννηση Ελλήνων» κατέθεσαν αίτηση στην εισαγγελία με την οποία ζητούν να τους δοθεί ο χώρος που προορίζεται για τζαμί ώστε να δημιουργήσουν hot spot για Έλληνες άστεγους, βασιζόμενοι σε έναν νόμο του 2002 που λέει ότι όποια δημόσια κτήρια παραμένουν χωρίς χρήση επί μακρόν χρονικό διάστημα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κάποιους σκοπούς, όχι με τον τρόπο των αναρχικών, δηλαδή με καταλήψεις αλλά πάντα σε συνεννόηση με τους φορείς. Αυτήν την στιγμή κάτοικοι και φορείς βρίσκονται στον χώρο των παλαιών εγκαταστάσεων του Πολεμικού Ναυτικού και εκεί υπάρχει και ένα περιπολικό της αστυνομίας για περαιτέρω διαβουλεύσεις.

Εδώ δεν υπάρχουν κάμερες, ούτε βουλευτές, ούτε διάσημοι.
Εδώ δεν υπάρχουν ΜΚΟ, ούτε αλληλέγγυοι με παχυλούς μισθούς.
Εδώ υπάρχουν Έλληνες που δεν το βάζουν κάτω. Έλληνες που νοιάζονται για το διπλανό τους, που ζούσε αξιοπρεπώς και επιβίωνε, μέχρι να γίνει πράξη η “κοινωνική πολιτική” του μεταπολιτευτικού συρφετού.

Ένα Hot Spot για Έλληνες, με πρωτοβουλία των κατοίκων του Βοτανικού, της “ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ” και του κινήματος Ελλήνων Εφέδρων “Πολίτες- Οπλίτες”, την οποία στηρίζουμε με κάθε μας δύναμη! Η Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ένωση είναι εκεί για να στηρίξει όπως μπορεί τους πραγματικούς βασανισμένους, από τους εγχώριους δυνάστες. Οι κάτοικοι με κάθε νόμιμο μέσο και με επίσημη ανακοίνωση στην Εισαγγελία Αθηνών, πλέον, θα αξιοποιήσουν το χώρο του παλαιού στρατοπέδου του Ναυτικού στην Ιερά Οδό 114, στην Αθήνα. Καλούμε τους συναγωνιστές, φίλους και απλούς πολίτες, να προσφέρουν ό,τι μπορούν από το υστέρημά τους στους δοκιμαζόμενους Έλληνες που ζουν στο δρόμο, για να πραγματωθεί η προσπάθεια των σκεπτόμενων κατοίκων του Βοτανικού και των υποστηρικτών τους. Για περισσότερες πληροφορίες, να μεταβούν στην περιοχή και οι κάτοικοι εκτός Αθηνών να επικοινωνήσουν αν θελήσουν να προσφέρουν ακόμα και με εμάς!

Κανένας Έλληνας στο δρόμο. Ούτε βήμα πίσω για την πατρίδα μας!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ελέγχονται πριν δημοσιευθούν