ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumelekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Εσύ ο Εθνικιστής. Εσύ το Μανιατόπαιδο, τώρα και ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΣ; Εσύ θα χρεωθείς την ακυβερνησία-αναρχία.



      Ξαναγράφω τον τίτλο της αναρτήσεως για να γίνει πιο κατανοητός. ''Εσύ ο Εθνικιστής. Εσύ το Μανιατόπαιδο, τώρα και ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΣ; Εσύ θα χρεωθείς την ακυβερνησία-αναρχία''. Και αυτά εάν υπέρ ψηφίσεις την αποκαλούμενη ''απλή αναλογική'', τότε θα στοιχηθείς  κάτω από την παντιέρα ρόζα του τροσκισμού ,σαν ο τελευταίος αλλά και ο πλέον χρήσιμος ( επειδή σε ξέρω πάρα πολύ καλά ,σίγουρα δεν είσαι ο ''χρήσιμος ηλιθιος''. κάθε άλλο μάλιστα) συνοδοιπόρος τους. Θυσιάζεις το μείζον διά το έλλασον.

          ΠΡΟΣΔΟΚΑΣ (λίαν αμφίβολον ) 2-4 έδρες επί πλέον ,με ποσοστά Σεπ 2015.       

          ΠΡΟΣΔΟΚΑΣ ότι δεν θα έχεις διαρροές προς τα δεξιότερα αλλά και προς την ΝΔ, απο τους παραδοσιακούς αντικομουνιστές και αστούς νοικοκυραίους .Αλλά ούτε και μια αυξημένη αποχή από τους εθνικά αποφασίζοντες Έλληνες ,που είναι εν δυνάμει ψηφοφόροι της ΧΑ.Η συσπείρωση του 100% ενδέχεται να είναι παγίδα εφησυχασμού. Το σύστημα δεν κάνει τέτοιες χάρες.

      ΠΡΟΣΔΟΚΑΣ να βουλευτοποιήσεις την ''παλτοθήκη'' της Θεσ\κης .Τους έχεις στο Π Συμβούλιο ,άρα τους γνωρίζεις. Απορώ με την ψυχραιμία σου.

      ΠΡΟΣΔΟΚΑΣ και προσδοκά (Παπάς) στην διάσωση του, τώρα που του τελειώνει το επικρατείας.

     ΠΡΟΣΔΟΚΑ όμως και ο οργανωτικά άχρωμος Κούλης την συσπείρωση του κόμματος του ,ως απόρροια της θέσεως σου υπέρ της απλής αναλογικής.

      Τώρα θα ήταν βαρύ και άδικο να γράψω , ότι και εσύ προσδοκάς ότι προσδοκά και το ... άκτιστον φως της πολιτικής  ο Κούλης ,αλλά σίγουρα αυτός προσδοκά την υπέρ ψηφηση του νόμου από εσένα , ώστε να μείνει ο ΜΟΝΟΣ από όλο το πολιτικό προσωπικό ,που σταθερά υποστηρίζει την ''
σταθερότητα'' και ''ομαλότητα ''των'' ισχυρών'' κυβερνήσεων του ισχύοντος νόμου. Εχεις αναρωτηθεί ότι το πάλαι ποτέ σύνθημα σου ''ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ''του το εκχωρείς; Τον καθιστάς τον μοναδικό  προστάτη και υπέρμαχο της ομαλότητος .Του δίνεις πολιτικό  αφήγημα .Τον κάνεις απαραίτητον.

      Ποιος θα σε ακολουθήσει στις μεθεπόμενες εκλογές ,γιατί θα έχουμε νέο 2012, όταν εσύ θα παλεύεις  να πάρεις ανάσα μέσα στον κατακόκκινο βούρκο της βουλής ,από τις απανωτές πατητές που θα τρως από όλους; Ποιοι οι σύμμαχοι σου; ποιοι οι πολιτικοί σου φίλοι; Ποιοι; ΚΑΝΕΙΣ. Στην πολιτική πρέπει να έχεις ορίζοντα με βάθος χρόνου και όχι έναν ορίζοντα που να τελειώνει με το πέρας μιας δίκης .Μιας δίκης πέραν πάσης αμφιβολίας ,στημένης άδικης και αντισυνταγματικής. Αλλά αυτό απο μόνο του δεν είναι αρκετό.

      Αν τον Σεπ του 2015 χαντάκωσες τα ποσοστά της ΧΑ με την δήλωση σου περί πολιτικής ευθύνης ,τώρα με τυχόν υπέρ ψηφιση της ''απλής αναλογικής '',ΕΑΝ το πράξεις , να ετοιμάζεις και τα πολιτικά κόλλυβα του ''Πρώτη φορά Εθνικιστές '' στην βουλή. Δεν θα είναι υπερβολή, γιατί η κνεσετ της πλατείας συντάγματος δεν έχει ...αδιέξοδα.  

     Υ\Γ Έστω και την υστάτη πες ΟΧΙ. Οι Εθνιστες ,οι πατριώτες ,οι απλοί Ελληνες θα σε στηρίξουν. Εάν μάλιστα δεχθείς και το όριο του 3% να κατέβει, ,που κανονικά θα έπρεπε να αντιπροτείνεις το 7%,τότε πράγματι θα είσαι ο ολέθριος πολιτικός ,που η φιλοδοξία του ήταν να ανοίξει μια παρένθεση ,με απώτερο στόχο και να την κλείσει. Μόνο που η ''παρένθεση'' αυτή έχει εγκλωβισμένους ΑΓΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

         Παν Αλτζερίνος- Γρηγοράκης
         αποστ  Λοχαγός [ΣΣΕ-77]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ελέγχονται πριν δημοσιευθούν