ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumelekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Κουμπάρε [οι]


 













                                       Για πες μας ρε κουμπάρε [οι]



                                                                         ΕΣΥ

                                                                  με ποιους είσαι ;


              με           ΑΥΤΟΥΣ                               Η                                       με    ΔΑΥΤΟΥΣ;
       
 
 










Εάν είσαι με ΑΥΤΟΥΣ τότε ο αγώνας σου πρέπει να γίνει επί του ΠΕΔΙΟΥ [ΗΠΕΙΡΟΣ  Β και Ν]. Εάν πάλι είσαι με ΔΑΥΤΟΥΣ ,τότε ορθώς πράττεις διά του Επικρατείας.

    Κάθε ώρα ,κάθε μέρα , σας ξεπερνούν και ο κόσμος στην Ελλάδα [καλά εκτός συνόρων άστο] και τα γεγονότα, όχι μόνον εδώ αλλά και σε όλη την αντιδρούσα Ευρώπη. Έχετε ξεμείνει πίσω.

    Το ΕΥΡΩ ληστεύει –η ΕΕ υποδουλώνει -το ΝΑΤΟ δολοφονεί [έρχεται και εδώ] ,και εσείς ω κουμπάροι της απραξίας ούτε καν δειλά -δειλά δεν λέτε το αυτονόητο ΕΞΩ από όλα αυτά. 

    Πάντα είχα μία απορία βεβαιότητος ,το πόσο κοντά είναι η προειδοποίηση [από κάποιους] με την κατηγορία [προς κάποιους].Πόσο πιο κατανοητή μπορεί να γίνει η διαφορά της υπογραφής μεταξύ ενός εικονικού και ενός πραγματικού προσώπου ;.Είναι ας πούμε σαν ένα τροχιοδεικτικόν  ορατόν με γυμνόν οφθαλμόν ,που όχι μόνον το βλέπεις αλλά ακούς και το σύριγμα του, είτε φυσά αγέρας είτε ένα ....απαλό αεράκι.

    Εχεις ακόμη την ευκαιρία ,(χρονικό) ώστε όλη η αντιδρούσα Ευρώπη [εθνικιστική και πατριωτική],να αναφέρεται σε εσένα ,καθότι η ΘΕΙΑ πρόνοια της Ελλάδος σου έδωσε μία δεύτερη ,ακόμη αξιοποιήσιμη ευκαιρία ,που κανένα αλλο εθνικιστικό ευρωπαϊκό κίνημα, δεν διαθέτει. Τον πρώην ΝΑΤΟικό στρατηγό 3 αστέρων Γ. Επιτήδειον, και νυν ευρω\τη σου. Τον ιδανικόν άνθρωπον στην κατάλληλη θέση ,την ιδανικήν στιγμή. Ιδού λοιπόν πεδίον δόξης λαμπρόν να περιοδεύει  με ένα εξιδεικευμένο επιτελείο ,σε όλες τις ευρωπαικές πρωτεύουσες, και στην ΜΟΣΧΑ -καλά εδώ πρέπει να εγκαταστήσεις μόνιμη επιτροπή-και να καταγγείλει σε όλα τα φόρουμ     τα στοιχεία που γνωρίζει  από μέσα ,τον ρόλο του ΝΑΤΟ που ενεργεί ως μακρύ χέρι και μαντρόσκυλο της ΗΠΑνίας ,όταν στις 8 ΜΑΙΟΥ 1945 αυτή ,υποδούλωσε την Ευρώπη. Η σύγκρουση που έρχεται θα είναι όχι μόνον σφοδρή αλλά και ευρύτερη του όλου του Ελλαδικού χώρου. Αφορά την ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ [ καταγωγή-πολιτισμός -Χριστιανισμός ]. Από εμάς θέλουν να πάρουν την ρεβάνς των Μηδικών πολέμων και του Βυζαντίου [2 Ρώμη ] .Με το μυαλό τους στην 3 Ρώμη ,δλ ΜΟΣΧΑ .Γιατί αφαιρέθηκε από την Τράπεζα Πειραιώς το σήμα της ,η νικηφόρα τριήρης της ναυμαχίας της Σαλαμίνος;[ ερώτηση προς σκέψη] Ήταν και αυτό προαπαιτούμενο -δια του PULSON-της ΝΤΠ; Το ΝΑΤΟ θα επιδιώξει να δώσει το τρόπαιον των 12  ν.μ στο Αιγαίον  όχι σε εμάς  ,αλλά στην Τουρκία [ανατ  25ου μεσημβρινού], ως το μέγα αντίδωρον διά το κράτος της Κουρδίας ,ώστε να επεκταθεί     το νομικό καθεστώς πλεύσης των  ΣΤΕΝΩΝ , και στο Αιγαίον και τον σχεδόν παντελή αποκλεισμό εξόδου της Ρωσίας εις αυτό.  Ολά αυτά σε συνάρτηση με την Β. Ελλάδα -Θράκη με πολυεργαλείο τον εποικισμό  των λαθρο;. Οι άθλιοι ''ψαλιδόπουλοι''προδότες ,τα κληρονομεία του μισελληνικού βενιζελισμού, θα προσπαθήσουν να υλοποιήσουν αυτό που γνωρίζουν άριστα;(.ΙΩΝΙΑ 1923 = ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ). Θα μας στέλνουν ΕΛΛΗΝΕΣ από την Β. Ελλάδα στον νότο ,και οι από κάτω λαθρο έποικους -όχι όλους-στην Μακεδονία -Θράκη. Προβοκάτσιες ...συνωστισμοί ,νατοικοί και αμέσως  οι κυανόκρανοι, και  σου έρχεται το νέο κόσσοβο έτοιμο. Στο τέλος θα το ονομάσουν  επιτυχία  με σκληρή...διαπραγμάτευση????? . Κάτι παρόμοιο και στην Ν.  Ήπειρο με τους αλβανέζους που τους έχουν έτοιμους από καιρό  εντός και εκτός. Αποκορύφωμα όλων αυτών η με κυβερνητική κάλυψη δραστηριότητες των Τσάμηδων.[ τίτλος αναρτήσεως . ούτε αφελώς  δεν πρέπει να ρίχνουμε νερό στον μύλο τους, με διάφορες ανεγκέφαλες φωτογραφίες] Αυτά βεβαίως είναι τα σχέδια τους ,με εκτελεστές κατά κυριολεξίαν τους νατοϊκούς. Απο εμάς εξαρτάται να μείνουν με τα σχέδια υπό μάλης .ΟΛΗ Η ΛΕΥΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ .Θα πρέπει λοιπόν και η αρχηγική ΟΜΑΔΑ της ΧΑ να τεθεί στην πρωτοπορία. Να ακολουθήσει την θέληση αλλά και την ΕΠΙΛΟΓΗ της βάσεως. Η αναθεώρηση εάν πρέπει να ξεκινήσει, να ξεκινήσει από μέσα.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Σε προτρέπω  Ν.Γ.Μ έστω και κοινοβουλευτικά,  να τρέξεις το δίπτυχο του εφαρμοσμένου  εθνικισμού.


                   ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ  ΣΚΕΨΗ ---------------------- ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ  

                                                                                      


 Το πρώτο το προσπαθείς  όσο δύνασαι         Το δεύτερο το αποφεύγεις επειδή ακόμη δύνασαι            

       



        ΠΑΝ ΑΛΤΖΕΡΙΝΟΣ-ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ


         αποστρ Λοχαγός [ ΣΣΕ-77 ]






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ελέγχονται πριν δημοσιευθούν