ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumelekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ποιος έδωσε τα ονόματα στον Γιάννη Πανούση – Στον Άρειο Πάγο ο πρώην υπουργός κρατώντας έναν μαύρο φάκελο




Ï ÐÑÙÇÍ ÈÕÐ. ÐÑÏÓÔÁÓÉÁÓ ÔÏÕ ÐÏËÉÔÇ ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÏÕÓÇÓ ÓÔÇÍ ÅÉÓÁÃÃÅËÅÉÁ ÔÏÕ ÁÑÅÉÏÕ ÐÁÃÏÕ (EUROKINISSI/ÓÔÅËÉÏÓ ÌÉÓÉÍÁÓ)

Στον Άρειο Πάγο πήγε στις 11 το πρωί ο πρώην υπουργός Γιάννης Πανούσης, κρατώντας στα χέρια του έναν μαύρο φάκελο, τον οποίο θα παραδώσει -μαζί με όλα τα στοιχεία που έχει- στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του crashonline.gr, ο κ. Πανούσης εκμυστηρεύθηκε σε φίλο του ότι τα στοιχεία τα οποία έχει, του τα έδωσε ο διοικητής της ΕΥΠ κ. Ρουμπάτης, ο οποίος τον ενημέρωσε αναλυτικά για τα ονόματα που επικαλείται ο κ. Πανούσης.
Βγαίνοντας από το εισαγγελικό γραφείο ο κ. Πανούσης είπε:
«Κατέθεσα το σύνολο των στοιχείων για να κάνει η κυρία Εισαγγελέας τη δική της αξιολόγηση. Το πολιτικό σύστημα δεν μπόρεσε να κάψει τα καρκινώματά του και τώρα είναι η ώρα της δικαιοσύνης για να εξαλείψει το παρακράτος ».
Υπενθυμίζεται ότι στη χθεσινή συνέντευξη του στο Πρώτο Θέμα, ο πρώην υπουργός είχε μιλήσει για τρομοκράτες που έχουν σχέση με πολιτικούς και απειλούν τη ζωή του. Οπως γράφουν «Τα Νέα» και συγκεκριμένα ο Γιώργος Παπαχρήστος, ο κ. Πανούσης θα υποδείξει δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ένα μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος ως «έχοντες ευθέως σχέσεις» με τους κρατουμένους ως μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων, στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου. 
Να σημειωθεί ότι ο πρώην υπουργός βρισκόταν στην περιοχή των δικαστηρίων από νωρίς το πρωί όπου συζητούσε με τον δικηγόρου του σε παραπλήσιο «καφέ» και προετοίμαζε την κατάθεση του στον εισαγγελέα. Σε ερώτηση μάλιστα κάποιου φίλου του εάν ήταν αυτός ο οποίος έδινε τις εντολές στη Γ” Διεύθυνση για τηλεφωνικές παρακολουθήσεις προσώπων δήλωσε ευθέως ότι ουδέποτε είχε δώσει τέτοια εντολή.
Πάντως, για τα τεκταινόμενα στο χώρο των φυλακών και των γνωστών αγνώστων ο κ. Πανούσης είχε κάνει λόγο από το Μάρτιο σε συνέντευξη του στο περιοδικό Crash και εμμέσως πλην σαφώς ζητούσε από τον πρωθυπουργό να λάβει πολιτικές πρωτοβουλίες. Κατά το τελευταίο διάστημα μάλιστα της θητείας του ως υπουργός ο κ. Πανούσης είχε αφήσει αρκετές αιχμές κατά κυβερνητικών στελεχών και εμφανώς είχε διαφοροποιηθεί από την κομματική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ καθώς δεν ήταν μέλος του.
Πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ελέγχονται πριν δημοσιευθούν