ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumplekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2015

Η ΔΡΑΧΜΗ είναι ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

  [ όπως και κάθε εθνικό νόμισμα ]
ΠΑΝ ΑΛΤΖΕΡΙΝΟΣ -ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ      
    αποστρ Λοχαγος [ΣΣΕ-77]    
 
     Χωρίς ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ [ανεξαρτησία Εθνικού νομίσματος] δεν μπορείς να έχεις ούτε πολιτικό -νομικό -δικαιικό πολιτισμό αλλά και ούτε εργασιακό πολιτισμό ,το πρωταρχικό εργαλείο του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ πολιτισμού.
  
Μετά τους  ναιναικους του '' ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ '', περάσαμε στους πρωτηφοράδες του ''ΨΕΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ''για να καταλήξωμε και στο ''ΠΑΤΑΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ''από την ηγεσία [ολη;] της Χ.Α [ συν\ξη Γ.Γ στην έγκριτη ιστοσελίδα banging news ].

 ΔΗΛΑΔΗ:  1] ΝΑΙ στο ΕΥΡΩ και μάλιστα ΣΚΛΗΡΟ. Μα ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ με ''δανεικά ρούχα '' (ευρώ) και με χρονομετρική μίσθωση (ΔΝΤ-μνημόνια) στο σπίτι σου ,την ΕΛΛΑΔΑ απλώς, ΔΕΝ Γ Ι Ν Ε Τ Α Ι.[κατανοητό ,ανάλυση νομίζω περιτή ] *
                    2] ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ. Μα ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ και ητοπαθής , απλά ΔΕΝ Γ Ι Ν Ε Τ Α Ι. Αν το έλεγε αυτό η ΛΕ ΠΕΝ π\χ για τον Σαρκοζυ ,θα είχε σβηστεί από τον πολιτικό χάρτη .Θα μπορούσε όμως να μείνει στο 3-4% του εκλογικού χάρτη [με καποια βοήθεια βεβαίως!!!] ,εάν είχε αυτήν την ...φιλοδοξία!!!.Ξέρω θα ήθελες να πεις ότι δεν έχει αντίπαλο μέσα στο ''δημοκρατικό τόξο ''όπως αυτοονομάζονται, αλλά μάλλον θα διέλαθε της προσοχής σου .Διαφορετικά εκτός από ητοπάθεια θα είχε και συμβιβασμό, η θέση σου.Οι υπόλοιπες θέσεις σου αν και κατά τεκμήριον σωστές δεν παύουν να είναι κυρίως ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ.
    
     
       
       *Υ\Γ  Ακρως σημειολογική -το εννοώ-η κίνηση του Χρηστάρα στην ...κνεσέτ.Αλλά με ΕΥΡΩ δεν σχίζονται ούτε λαθρονόμοι ούτε σταματά η αιμοραγία των εμβασμάτων των εποίκων (λαθρό) από τις διαφορες WESTERN UNIONS. [δεν χρειάζεται να είσαι ούτε τειρεσίας ούτε μάντης για να το καταλάβεις].