ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumelekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Η Ελλάς που έρχεται



«Το θέμα δεν είναι αν καταρρεύσει ο κομμουνισμός, αυτό είναι σίγουρο. Το θέμα είναι να ξεφύγουμε από αυτόν, πριν καταρρεύσει στα κεφάλια μας». Αυτό είχε προφητεύσει ο Αλέξανδρος Σολζενίτσιν για την Ρωσία το 1970. Δυστυχώς, στην Ελλάδα δεν αποφύγαμε τα ερείπια της Μεταπολιτεύσεως να μην καταπέσουν επάνω στα κεφάλια μας. Σήμερα βιώνουμε την Νέμεσι των επιλογών μας, βλέποντας το είδωλό μας στον καθρέπτη.
Το να οικτίρουμε απλώς τους πολιτικούς και να «αγανακτούμε» στις πλατείες δεν είναι λύση. Διότι τους πολιτικούς αυτούς εμείς τους ψηφίζαμε και μάλιστα επί 40 χρόνια, αδιαλείπτως. Τόσο ο Γιώργος Παπανδρέου, όσο και ο Κώστας Καραμανλής, είχαν εκλεγεί από αλαλάζοντα πλήθη, από αυτά που ψήφισαν «πρώτη φορά Αριστερά». Η δε «αγανάκτηση» πρέπει να έχει δημιουργική προοπτική, να αναδεικνύει αξιόπιστες εθνικές και κοινωνικές εναλλακτικές.
Ποια πρέπει να είναι η επόμενη ημέρα για την Ελλάδα; Χρειαζόμαστε πολιτικούς που θα προσβλέπουν στις επόμενες γενεές, όχι στην υφαρπαγή των ψήφων των επομένων εκλογών. Θέλουμε κόμματα αρχών και θέσεων, με ταυτότητα, με συνέπεια λόγων και έργων. Δασκάλους, που θα μεταδίδουν στους μαθητές τους ένα ανώτερο νόημα για την ζωή. Και αυτό δεν το κάνει η μαρξιστική ΟΛΜΕ. Επιχειρηματίες, που θα αναδεικνύονται στην ελεύθερη οικονομία. Όχι παίρνοντας, με πολιτικούς μεσάζοντες, τις δημόσιες προμήθειες. Διανοουμένους, που σέβονται την ιδιοπροσωπεία του Ελληνισμού. Όχι κήνσορες της παρακμής και του αφελληνισμού.
Θέλουμε πρότυπα; Τα πρότυπα είναι δίπλα μας. Είναι ο δικαστικός, που ξενυχτάει επάνω στα δικόγραφα για να αποδώσει δικαιοσύνη. Ο εκπαιδευτικός, που μιλάει για το νόημα της Εθνεγερσίας. Ο ιερέας, που μνημονεύει Χριστό και Ελλάδα. Ο αστυνομικός, στο περιπολικό του και ο λιμενικός, επάνω στο φουσκωτό του στο Αιγαίο. Πρότυπο είναι η μητέρα, που μεγαλώνει με αγάπη τα παιδιά της. Ο μαθητής και ο φοιτητής, που αριστεύουν στις σπουδές τους, έστω και αν υβρίζονται ως «χιτλερικά κατάλοιπα» από την εξισωτική Αριστερά. Ο επιχειρηματίας, που καινοτομεί. Ο επιστήμονας, στο εργαστήριό του. Ο αγρότης, στο χωράφι του. Ο στρατιώτης, στην σκοπιά του.
Ο κάθε Έλληνας και Ελληνίδα που δεν εκπορνεύει την προσωπική του αξιοπρέπεια για την εύκολη λύση και το πρόσκαιρο κέρδος. Αυτή είναι η Ελλάδα που θα αναδειχθεί τελικώς μέσα από τα ερείπια της χρεοκοπημένης Μεταπολιτεύσεως. Η Ελλάς του Καποδίστρια, που θυσίασε την ζωή του στο εθνικό καθήκον, χωρίς εκπτώσεις. Η Ελλάς του Μεταξά, που είπε ΟΧΙ στην εθνική υποδούλωση. Η Ελλάς του Ελύτη, που βρίσκει το πρόσωπό της «στον ήλιο, στην ελιά και στο ξωκλήσι». Για αυτή την Ελλάδα αγωνιζόμαστε εμείς οι εθνικιστές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ελέγχονται πριν δημοσιευθούν