ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumelekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Έθνος εν υπνώσει!





Κάθε μέρα που περνά με τη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά στην εξουσία, το Έθνος συρρικνώνεται και η Πατρίδα κινδυνεύει. Στο γκρέμισμά τους απαντούν με εκδικητική μανία, επιδιώκοντας να συμπαρασύρουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο τμήμα του Ελληνικού Λαού στο γκρεμό όπου εκείνοι οδηγούνται.


Επί ένα τουλάχιστον έτος, η επικοινωνιακή διαχείριση της πολιτικής σκευωρίας εις βάρος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος κατόρθωσε να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τα μείζονα προβλήματα, τόσο τα εθνικά όσο και τα οικονομικά και κοινωνικά. Τεράστια, αναμφισβήτητα, η συνεισφορά των εργολάβων της ενημέρωσης σ' αυτό τον τομέα. Η κλεψύδρα του χρόνου όμως, δεν άδειαζε για τη Χρυσή Αυγή αλλά για εκείνους. Πλέον, η Χούντα βρίσκεται ενώπιον ενός βουνού σοβαρών προβλημάτων και κυρίως απέναντι στους διεθνείς δανειστές που έχουν καταστήσει σαφή την προτίμησή τους σε μια κυβέρνηση υπό το Σύριζα και τον Τσίπρα.

Ότι είχε να προσφέρει η Χούντα των ραγιάδων στους τοκογλύφους το πρόσφερε. Η κομματική σκοπιμότητα, τους υποχρεώνει πια σε άτακτη υποχώρηση, ούτως ώστε να περισώσουν ότι είναι δυνατό από τα ναυάγια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Ακόμη και η εγχώρια ολιγαρχία του πλούτου τους γυρνά την πλάτη, φροντίζοντας να ταχθεί με την πραγματικότητα που έρχεται.

Οι διεθνείς τοκογλύφοι είναι κάθε άλλο παρά ηλίθιοι. Γνωρίζουν πολύ καλά, πως τα πλέον επώδυνα μέτρα δεν δύνανται να τα περάσουν με κυβερνήσεις της δεξιάς αλλά με εκείνες της αριστεράς. Το παράδειγμα της ένταξης της χώρας στο μηχανισμό στήριξης του ΔΝΤ με απόφαση Τζέφρυ Παπανδρέου και κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, είναι ενδεικτικό και εξόχως διδακτικό. Διδακτικό όμως, για εκείνους που μπορούν να κοιτάξουν κατάματα την αλήθεια, όχι για εκείνους που κλείνουν τα μάτια αρνούμενοι να αντιμετωπίσουν με ρεαλισμό όσα έρχονται.
Με πολύ απλά λόγια, με τη φωτεινή εξαίρεση ενός μαχόμενου 10 και πλέον τοις εκατό του εκλογικού σώματος, το Ελληνικό Έθνος βρίσκεται εν υπνώσει. Μεθυσμένο από τις υποσχέσεις της σοσιαλδημοκρατίας, είναι έτοιμο για μια ακόμη φορά να διευκολύνει το έργο των δημίων του Λαού μας.

Οι ίδιοι νταβατζήδες της ενημέρωσης, οι ίδιοι διεθνείς χρηματοοικονομικοί οργανισμοί που προπαγάνδιζαν μετά μανίας την προεκλογική εκστρατεία του Τζέφρυ και του ΠΑΣΟΚ το 2009, έρχονται σήμερα να μας πείσουν για την εναλλακτική υποτίθεται λύση που ακούει στο όνομα Τσίπρας. Από αυτό και μόνο το γεγονός αποδεικνύεται ότι οι δυνάμεις που κερδοσκοπούν πάνω στην εξαθλίωση του Λαού μας, είναι εκείνες που επιθυμούν σφοδρά την κατάληψη της εξουσίας από τους αμερικανόφιλους μαρξιστές του Σύριζα.

Όσοι θεωρούν πως έρχονται καλύτερες μέρες για την Πατρίδα, είναι βαθύτατα νυχτωμένοι. Θα ξυπνήσουν από το λήθαργο, όταν με τρόμο διαπιστώσουν πως έβαλαν μόνοι τα χέρια και έβγαλαν τα μάτια τους. Διότι θα γίνουν μάρτυρες εκείνου που σήμερα η βομβαρδιστική προπαγάνδα τους εμποδίζει να δουν: του γεγονότος δηλαδή να πλουτίζει η ροζ πασοκαρία του Σύριζα, με τις μαρξιστικές συνιστώσες να σιωπούν έχοντας ανταλλάξει τις ιδεολογικές τους αντιρρήσεις με κυβερνητικά πόστα και θέσεις στο κρατικό μηχανισμό.

Σε κάθε περίπτωση, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα οφείλει να παραμείνει προσκολλημένο στο τιτάνιο έργο της εθνικής και πολιτικής αφύπνισης του Λαού μας. Η εξαθλίωση άλλωστε θα διογκώνεται σε ολοένα και μεγαλύτερο μέρος των Ελλήνων, η εθνική γη και περιουσία θα ξεπουλιέται, η αθρόα λαθρομετανάστευση θα εντείνει τα κοινωνικά προβλήματα, οι γειτονικές χώρες θα ακονίζουν τα νύχια για να αρπάξουν ότι μπορούν. Όταν η απόγνωση θα έχει απλωθεί πάνω την πλειοψηφία των εξαθλιωμένων Ελλήνων, τότε η Σημαία του Εθνικού και Κοινωνικού Αγώνα και κατ' επέκταση ο Λαϊκός μας Εθνικισμός, θα προελαύνει με τέτοια ισχύ, ώστε να συμπαρασύρει κάθε ζωντανό οργανισμό στο διάβα του. Η δική μας μέρα θα έρθει, όχι με ανίερες συμμαχίες και σύμπραξη με το αντεθνικό «δημοκρατικό» τόξο, αλλά αντίθετα με ένα πανίσχυρο, αυθεντικά Λαϊκό και καθάρια Εθνικιστικό Κίνημα.



Ευάγγελος Καρακώστας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ελέγχονται πριν δημοσιευθούν