ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumelekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Εθνοκάθαρση προανήγγειλε το Κίεβο: «Όλοι οι Έλληνες του Ντονέτσκ να εκδιωχθούν από την Α. Ουκρανία»



ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ – ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΠΩΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ
Σε εθνοκάθαρση καλεί ο ουκρανικός Τύπος τις αρχές του Κιέβου εναντίον των ελληνικών πληθυσμών στην επαρχία του Ντόνετσκ αλλά και οπουδήποτε αλλού βρίσκονται Έλληνες στην Α. Ουκρανία σε ένα κήρυγμα μίσους οι επιπτώσεις του οποίου ακόμη είναι άγνωστες για την ελληνική μειονότητα,.
Πιο συγκεκριμένα η ουκρανική ιστοσελίδα "Politicantrop", το οποίο ουσιαστικά απηχεί θέσεις και απόψεις του ουκρανικού καθεστώτος, διακηρύσσει ανοικτά τη θέση ότι «όλος ο μη ουκρανικός πληθυσμός του Ντονμπάς, συμπεριλαμβανομένων και των Ελλήνων, εδώ και αρκετό καιρό, έπρεπε να είχε εκδιωχθεί από την Ουκρανία»!
Και όλα αυτά ενώ οι δυνάμεις του Κιέβου συνεχίζουν το ανελέητο σφυροκόπημα των πόλεων και χωριών στα οποία κατοικούν ελληνικοί πληθυσμοί.
Ο πρόσφατος βομβαρδισμός άλλωστε της πόλης Σαρτανά που είχε ως συνέπεια να χαθούν επτά ζωές και να τραυματιστούν σοβαρά άλλοι 15 άνθρωποι, είναι μια μόνο περίπτωση όπου οι πληθυσμοί με ελληνικές ρίζες υποφέρουν από τους βομβαρδισμούς και την καταπίεση του Κιέβου.
Το περασμένο καλοκαίρι στους οικισμούς Ραζντόλνογιε (η παλιά ελληνική ονομασία ήταν Μεγάλη Καρακούμπα), και Στύλα έγιναν σφοδρές μάχες με θύματα και σοβαρές υλικές καταστροφές. Ιδια κατάσταση επικρατεί και στη πόλη Σταρομπέσεβο όπου τον περασμένο Ιούλιο εισέβαλαν τάγματα καταδίωξης των δυνάμεων του καθεστώτος του Κιέβου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ελέγχονται πριν δημοσιευθούν