ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumelekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΛΑΝΓΚΑΡΝΤ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΟΙΣΟΥΣ;



Γράφει ο Αντίοχος.


Σε μια δήλωση-βόμβα προχώρησε η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λανγκάρντ, σε συνέντευξή της στους Financial Times.

Και πιο συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για παλαιότερη δήλωσή της σχετικά με τη φοροδιαφυγή των πλούσιων Ελλήνων. η Λαγκάρντ απάντησε ως εξής:
«Καλύτερα να μην πω πολλά, ξέρετε, γιατί όταν μίλησα για την Ελλάδα και για το θέμα των φόρων, δέχτηκα απειλές για τη ζωή μου και έπρεπε να αυξηθεί η ασφάλειά μου».

Ποιος, λοιπόν, απείλησε τη ζωή της Λανγκάρντ, εξαιτίας της γνωστής λίστας της; Και γιατί φοβάται ολόκληρη διευθύντρια του ΔΝΤ να μιλήσει για τους Έλληνες κροίσους;

Η Κριστίν Λανγκάρντ είναι μια υπάλληλος, που ανέβηκε στην ιεραρχία κι έγινε κάποια στιγμή διευθύντρια του διεθνούς τοκογλυφικού ταμείου. Αυτό βεβαίως δε σημαίνει ότι είναι ανεξέλεγκτη και παντοδύναμη. Απλώς, η ελευθερία κινήσεών της φτάνει μέχρι ενός σημείου και από κει και πέρα ακολουθεί εντολές. Και οφείλει να μην περνά ποτέ τις «κόκκινες γραμμές»…

Η Λανγκάρντ, λοιπόν, πήρε πιο ζεστά απ’ ότι έπρεπε το ρόλο της στην Ελλάδα και ξεπέρασε τις «κόκκινες γραμμές», αποκαλύπτοντας με την περιβόητη λίστα της όλη τη σαπίλα του ελληνικού κατεστημένου. Αλλά, τα μεγάλα αφεντικά του κόσμου, σ’ αυτή τη σαπίλα στηρίζονται για να καταδυναστεύουν τον τόπο μας, γι’ αυτό και τη θέλουν ανέγγιχτη, κι ας κλέβει με χέρια και με πόδια. Έτσι, το «λάθος» διορθώθηκε, η λίστα εξαφανίστηκε από παντού και η ενθουσιώδης κυρία Λανγκάρντ φιμώθηκε, με «φιλικές συστάσεις», σε συνδυασμό με ανοιχτές απειλές!

Τι δεν καταλαβαίνετε;

Πηγη



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ελέγχονται πριν δημοσιευθούν