ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumelekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Σάββατο, 23 Αυγούστου 2014

«ΚOTEΣ» κάθισαν οι Ουκρανοί στη ΘΕΑ των Ρωσικών ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ παρά τις Απειλές που εκτόξευσαν!ρωσιαΤΑ ρωσικά φορτηγά μπήκαν στο Ουκρανικό έδαφος χωρίς την έγκριση της Κυβέρνησης του Κιέβου και παρά τις απειλές των Ουκρανών που κάθισαν σαν κότες άσχετα από γαβγίσματα του Πρωθυπουργού της Ουκρανίας που έκανε λόγο για Εισβολή των Ρώσων !
Βέβαια οι Νατοϊκοί που είχαν εκτοξεύσει και αυτοί απειλές αλλά τελικά δια του εκπροσώπου τους απείλησαν με Οικονομικές κυρώσεις !
Οι Ρώσοι έκαναν σε όλους γνωστό οτι αν χτυπηθούν τα φορτηγά ή οι σταθμοί που θα μοιράζονταν οι βοήθεια στον δοκιμαζόμενο λαό της Ανατολικής Ουκρανίας θα απαντούσαν Στρατιωτικά και έστειλαν τα πολεμικά τους να προστατευόσουν τα Ρώσικα φορτηγά !Η θέα των Ρώσικων μαχητικών στα Ουκρανικά RADAR προκάλεσε τρόμο στους Ουκρανούς που απλά κάθισαν σαν κότες ακόμη και όταν τα φορτηγά μπήκαν στο Ουκρανικό Έδαφος χωρίς καμιά έγκριση της Κυβέρνησης του Κιέβου !
Σήμερα το πρωί επέστρεψαν, σύμφωνα με το Reuters, τα πρώτα φορτηγά από το κονβόι που μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια και που την Παρασκευή πέρασε στην ανατολική Ουκρανία, χωρίς την έγκριση του Κιέβου.
Η ουκρανική κυβέρνηση έκανε λόγο για εισβολή, ενώ άμεση ήταν η αντίδραση της Δύσης, υπό το φόβο νέας ανάφλεξης των συγκρούσεων. «Μολονότι αναγνωρίζουμε ότι η ανθρωπιστική κατάσταση επιδεινώνεται, οποιαδήποτε μονομερής ενέργεια μπορεί να υποδαυλίσει την ήδη επικίνδυνη κατάσταση στην ανατολική Ουκρανία» δήλωσε νωρίτερα ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ Μπαν Γκι-μουν.
Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του Reuters, όλα και τα 220 φορτηγά του κονβόι πέρασαν τα σύνορα και βρίσκονται πλέον σε ρωσικό έδαφος