ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumelekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Στοχος η Ρωσια !!! M.Oμπάμα-Ντ.Κάμερον:



"ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ" ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ISIL ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΞΟΠΛΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΔΙΑΣΑΝ
Αποφασισμένοι να δημιουργήσουν στρατιωτική αντιπαράθεση με την Ρωσία στην Ανατολική Ευρώπη εμφανίζονται με κοινό τους άρθρο οι ηγέτες των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου, ζητώντας μόνιμη δύναμη ταχείας αντίδρασης που θα περιλαμβάνει επίγειες, εναέριες και θαλάσσιες δυνάμεις, ικανές «να αναπτυχθούν οπουδήποτε στον κόσμο πολύ γρήγορα». Αφορμή αποτελεί η ουκρανική κρίση που οι ίδιοι δημιούργησαν όταν με συντονισμένες ενέργειες δικών τους πρακτόρων εκδίωξαν τον νόμιμα εκλεγμένο πρόεδρο της Ουκρανίας Β.Γιανουκόβιτς.
Mε απίστευτο θράσος ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μ.Ομπάμα και ο Βρετανός πρωθυπουργός Ν.Κάμερον χαρακτήρισαν σε κοινό τους άρθρο "βάρβαρους δολοφόνους"  τους τζιχαντιστές του ISIL που οι ίδιοι δημιούργησαν, εξόπλισαν και εφοδίασαν. Είναι καταπληκτικό πως έχει πέσει γενική αμνησία σε ηγέτες και ΜΜΕ, όταν αυτούς τους τύπους τους χαρακτήριζαν πριν 2 χρόνια "μαχητές της ελευθερίας".
Γνωστή πλέον είναι και η ιστορία του αρχηγού της ISIL που το όνομά του ήταν Simon Eliot  και έβγαζε φωτογραφίες μαζί με τον γερουσιαστή και πρώην προεδρικό υποψήφιο των ΗΠΑ John Maccain, στο έδαφος της Συρίας. Όπως και ότι εκπαιδέυτηκε από την CIA το 2005-2009 πάντα σύμφωνα με τον τουρκικό τύπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ελέγχονται πριν δημοσιευθούν