ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumelekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

ΔΕΙΤΕ LIVE:”ΜΑΧΗ” ΓΙΑ ΤΗΝ “ΝΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ” ΑΒΑΝΤΑ ΣΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ-ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Η ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ “ΠΑΣΑ” ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΤΗΣ “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ”!



vouliΕν μέσω απεργίας των ΜΜΕ, απόσυρσης παραγράφων τροπολογιών, αναμονής τελευταίων αλλαγών και μακρών συνεδριάσεων, μπαίνει στην τελική ευθεία για την ψήφισή του το πολυνομοσχέδιο. Ψηφίστηκε μετά από αλλαγές η τροπολογία για τα ΜΜΕ. Αναφορές σε ΕΝΦΙΑ από τον υπ. Οικονομικών κ. Χαρδούβελη.
Σε επιφυλακή παραμένουν οι βουλευτές για τις αλλαγές που αναμένονται στο ζήτημα της μη υποχρεωτικής δημοσίευσης προκηρύξεων του Δημοσίου και τον ΟΤΑ στον Τύπο. Αλλαγές αναμένονταν ήδη από χτες στο ζήτημα, αλλά ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Γεράσιμος Γιακουμάτος φαίνεται ότι δεν είχε καταλήξει στον τρόπο με τον οποίο θα λυθεί το ζήτημα. Επικρατέστερο φαίνεται το σενάριο να δοθεί παράταση εφαρμογής της ρύθμισης στις αρχές του 2016.
Στο ζήτημα της τροπολογίας για τις συγχωνεύσεις των media, μετά την απόσυρση των παραγράφων που αφορούσαν στον συνυπολογισμό του εργατικού δυναμικού σε επίπεδο Ομίλων εταιρειών ώστε οι σταθμοί να έχουν τη δυνατότητα πανελλαδικής εμβέλειας, η τροπολογία ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας «Κύρωση της Σύμβασης Δωρεάς μεταξύ της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής, του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς “Οι Άγιοι Ανάργυροι” και του ΝΠΙΔ με την επωνυμία “Σύλλογος Φίλων Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς, Οι Άγιοι Ανάργυροι”».
Συνεχεια..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ελέγχονται πριν δημοσιευθούν