ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumelekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Πέμπτη, 14 Αυγούστου 2014

ΙΔΟΥ ΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ Η. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ!Μπορεί να μην έχει έρθει ακόμα ούτε ο Δεκαπενταύγουστος, αλλά ένας από τους πονοκεφάλους της κατοχικής συγκυβέρνησης των δοσιλόγων, είναι η ορκωμοσία των χρυσαυγιτών στα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια, που θα γίνει στα τέλη του μηνός. Με κορυφαία βεβαίως, την ορκωμοσία του εγκλείστου στον Κορυδαλλό Ηλία Κασιδιάρη, στον δήμο Αθηναίων!
Αλήθεια, τι θα κάνουν τα ψοφόσκυλα της χουντάρας; Να του απαγορεύσουν να ορκιστεί, θα είναι κομματάκι δύσκολο. Να τον φέρουν με αστυνομική συνοδεία, να ορκιστεί με χειροπέδες, θα το χάσουν το επικοινωνιακό παιχνίδι. Εδώ σε θέλω κάβουρα…
Και ω του θαύματος! Μέσα στην καθεστωτική απελπισία, ευρέθη η παρακρατική ΑΝΤΑΡCIA! Και πιο συγκεκριμένα, η μονοθεματική (αφού δεν ασχολείται με τίποτα άλλο εκτός της Χρυσής Αυγής…) συνιστώσα της, η ΚΕΕΡΦΑ του Κωνσταντίνου (ναι, αυτού που αποθανάτισε ο φωτογραφικός φακός πολύ κοντά στην φλεγόμενη Marfin, την ώρα που μέσα καίγονταν άνθρωποι, μ’ ένα σακίδιο στην πλάτη, αλλά δεν εκλήθη ούτε για μια απλή κατάθεση…), η οποία ανέλαβε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά!
Έτσι, λοιπόν, τα κόκκινα σκυλιά του συστήματος εξήγγειλαν από τώρα τον συνήθη «αντιφασιστικό ξεσηκωμό για τον Σεπτέμβριο» και μεταξύ των άλλων «δραστηριοτήτων» τους, προαναγγέλλουν –έτσι στο δήθεν τυχαίο- και μια… αυγουστιάτικη: στις 29/8 «πολιορκούμε με αντιφασιστικές συγκεντρώσεις τις τελετές ορκωμοσίας των νέων δημοτικών και περιφερειακών συμβουλίων». Μόνο που δε θα γίνει η ορκωμοσία την ίδια ημέρα σ’ ολόκληρη την Ελλάδα… Θα γίνει, όμως, τη συγκεκριμένη ημέρα η ορκωμοσία στην Αθήνα! Και τα πιο λυσσασμένα όργανα του συστήματος, θα επιχειρήσουν έτσι να δώσουν το προσδοκώμενο άλλοθι στο υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ και στον «εισαγγελέα των φυλακών» (Αντωνάκη Σαμαρά), να αρνηθεί τη μεταγωγή του Η. Κασιδιάρη, για «λόγους δημοσίας τάξεως»!!!
Αλλά, δε θα τους περάσει και θα πέσει πολύ κλάμα στο Μαξίμου, στην πρεσβεία και στη CIA! Μέχρι τότε, υπομονή…