ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumplekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Τρίτη, 26 Αυγούστου 2014

Πυρηνική βόμβα στην ελληνική πολιτική ζωή από την Οικονομική Αστυνομία των ΗΠΑΔΩΡΟΔΟΚΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΠΑΤΑΓΟ ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΝ ΤΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΖΩΗΣ
H Oικονομική Αστυνομία των ΗΠΑ έπεσε πάνω σε "μνημονιακό χρήμα" Ελλήνων πολιτικών;Πυρηνική βόμβα στην ελληνική πολιτική ζωή από την Οικονομική Αστυνομία των ΗΠΑ! Οι Αμερικανοί επιθεωρητές που χτένιζαν υπεράκτιες εταιρείες σε Καραιβική, Κύπρο και Παναμά  έπεσαν πάνω σε μυθικά ποσά που αφορούν σε δωροδοκία Ελλήνων πολιτικών.
Πρόκειται για δεκάδες εκατομμύρια ευρώ που αφορούν σε "μνημονιακό χρήμα" μια και τα ποσά κατεβλήθησαν στην περίοδο 2010-2014.Μάλιστα σε έναν από τους λογαριασμούς κατατέθηκαν ιλιγγιώδη ποσά πολύ πρόσφατα!!!
Την αποκάλυψη έκανε σε συνομιλητές του ανταποκριτής μεγάλης ευρωπαικής εφημερίδας στην Ουάσινγκτον. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο τα ντοκουμέντα που περιλαμβάνουν ονόματα "συγγενικών" και "φιλικών" προσώπων των πολιτικών μας θα προκαλέσουν πάταγο στον εγχώριο πολιτικό χάρτη.
Τα στοιχεία βρίσκονται στα χέρια των Αμερικανών δημοσιογράφων ενώ οι Αρχές των ΗΠΑ ετοιμάζονται να τσιμπήσουν για φοροδιαφυγή τους πρωταγωνιστές της υπόθεσης μια και εμπλέκονται και αμερικανικές εταιρείες στην υπόθεση.
Μιλάμε για δωροδοκίες που θα προκαλέσουν πάταγο και θα εξηγήσουν τα ανεξήγητα της πολιτικής μας ζωής. Σύμφωνα δε με πληροφορίες οι Αμερικανοί έχουν καλέσει Έλληνες αξιωματούχους στις ΗΠΑ αλλά οι τελευταίοι με διάφορα προσκόμματα αρνούνται να ταξιδέψουν.
Το επόμενο στάδιο είναι να τους πάρουν από δω νύχτα και σηκωτούς...Ο χρόνος θα δείξει....