ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumplekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014

Ποιά αριστερά, ποιά δεξιά;
Ελλάς των αιώνωνΕτοιμάζονται να ψηφίσουν αντιρατσιστικό και ό,τι άλλο ώστε να μην έχουν αντίθετες φωνές....Υπακούουν στους νεοταξίτες διότι η παγκόσμια διακυβέρνηση δεν θέλει αντιστάσεις. Δεν θέλει υγιείς ανθρώπους με σκέψη, νόηση, αυτοτέλεια. Θέλει έναν αχταρμά φωνών, σκέψεων, φυλών και θρησκευμάτων όπου όλα θα θεωρούνται ίσα μεταξύ τους, έτσι ώστε να έρθουν να τα καπελώσουν έπειτα με "μία θρησκεία, ένα δόγμα, μία παγκόσμια κυβέρνηση".
Οτιδήποτε διαφέρει, προέχει, αντιστέκεται θέλουν να το εξαλείψουν. Όσοι ψηφίσουν τέτοιους νόμους - εκτρώματα, είναι συνένοχοι σε ένα ακόμα έγκλημα κατά του Ελληνικού λαού και Έθνους. Αυτοί που έλεγαν στο λαό ότι δεν επρόκειτο να ψηφίσουν κάτι τέτοιο, τώρα έχουν φέρει και αυτό το νομοσχέδιο....Δεν υπάρχουν αριστεροί, οι φωνές τους σταματάνε εκεί που το θέμα δεν αγγίζει τους μετανάστες ή τους ομοφυλόφιλους. Δεν υπάρχουν δεξιοί, έχουν "εκσυγχρονισθεί" και έχουν μπεί στις..μόδες των καιρών...Και όλοι μαζί συνεχίζουν να περνάνε καλά εις βάρος των κορόιδων!!

Στη χώρα που γέννησε την ελευθερία της σκέψεως και την ανοχή στη διαφορετικότητα, κάποιοι τύποι που κυβερνούν μόνο χάριν του κομματικού όχλου, που ακόμα ψευτοσυντηρείται, σχεδιάζουν την πλήρη υποταγή της χώρα μας, της Ελεύθερης ΕΛΛΑΔΟΣ, στη νέα τάξη πραγμάτων....Θα τους θυμίσω όμως κάτι, διότι τα εγκλήματα που σχεδιάζουν ή μάλλον υπακούουν χωρίς καν να αντιμιλούν, δεν περνάνε απαρατήρητα και δεν παραγράφονται στη συνείδηση του Ελληνικού λαού. Είτε λέγονται αριστεροί, είτε δεξιοί, όλοι όσοι με νόμους παρανομούν εις βάρους του Ελληνικού Έθνους, καταγράφονται στη μνήμη του λαού ως τιποτένιοι, που η Ιστορία θα τους προσπεράσει άνευ άλλου.
Ευτυχώς τουλάχιστον που οτιδήποτε αντισυνταγματικό ψηφίσουν, μπορεί οποιοσδήποτε Έλλην να το βγάλει αντισυνταγματικό και άρα μη εφαρμόσιμο.

Και σας θυμούνται...Άλλα ο άνθρωπος σκέφτεται, άλλα ο Θεός βούλεται!!

Με τιμή,
Πελασγός