ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumplekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014

Αφού χρεοκόπησαν τα μαγαζιά τους απαιτούν κούρεμα των δανεικών κι αγύριστων!Δύο χρεοκοπημένοι και πολυδανεισμένοι μηντιάρχες, ο Μπόμπολας και ο Ψυχάρης, αποφάσισαν να ενώσουν τα χρέη τους, λες και έτσι πρόκειται να γλιτώσουν το ναυάγιο.

Δεκαετίες τώρα-ακόμη κι όταν ήταν μονοπώλιο-δεν μπορούσαν να τα βγάλουν πέρα και ζούσαν από τα δάνεια που τους έδιναν οι τραπεζίτες.

Όπως οι υπόλοιποι μηντιάρχες έτσι και το συγκεκριμένο δίδυμο είναι από αυτούς που τους κρατάνε στην ζωή οι τράπεζες με τις πρίζες στην εντατική. Tώρα λοιπόν απαιτούν από τις τράπεζες να τους κουρέψουν τα θαλασσοδάνεια για να έχουν την άνεση να πάρουν νέα. Η Alpha BANK θέτει σαν προυπόθεση να ενωθούν τα μαγαζιά των δύο για να τους κουρέψει τα θαλασσοδάνεια.

Οι μερακλήδες εκδότες για τα μάτια του κόσμου και μπροστά στην χρυσή ευκαιρία να τους κουρευτούν τα δάνεια μπορούν να κάνουν έναν εικονικό γάμο-λέμε τώρα-και σε δύο χρόνια να τα σπάσουν και να ξαναγίνουν ΔΟΛ και ΠΗΓΑΣΟΣ όπου ΔΟΛ και ο ΠΗΓΑΣΟΣ θα είναι ένα blog του Ψυχάρη και ένα του Μπόμπολα και θα γράφουν τις παρόλες τους.