ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumelekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Αίτηση αποφυλάκισης του Ηλία Κασιδιάρη-Γιατί επιμένει ότι αδίκως προφυλακίστηκε-Τι λέει για τον Εισαγγελέα Ντογιάκο-ΟΛΗ Η ΑΙΤΗΣΗ



ilias-kasidiarisΕνώπιον του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών
(Δια του κ. Εισαγγελέως Εφετών Αθηνών)

ΥΠΟΜΝΗΜΑ
Ηλία Κασιδιάρη του Παναγιώτη και της Βασιλικής, Βουλευτή Αττικής, κατοίκου Πικερμίου Αττικής, οδός Θρακών αρ. 13, και ήδη προσωρινά κρατούμενου στις Δικαστικές Φυλακές Κορυδαλλού, δυνάμει του υπ’ αριθμ. 26/2014 εντάλματος της Ειδικής – Ανακρίτριας Εφέτη κας Ιωάννας Κλάπα – Δημητροπούλου.
ΕΠΙ
ΤΗΣ ΜΕ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ
(Κατ’ άρθρο 285 Κ.Π.Δ.)
ΚΑΤΑ
Του υπ’ αριθμ. 26/2014 σε βάρος μου εντάλματος προσωρινής κρατήσεως της Ειδικής – Ανακτρίτριας Εφέτη του Εφετείου Αθηνών κας Ιωάννας Κλάπα – Χριστοδουλέα (Σχετικό 1).
Είμαι Βουλευτής Αττικής και Εκπρόσωπος Τύπου του «Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή», δηλαδή του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας, καθώς και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα» με 12 εκλεγμένους αντιπροσώπους στο δημοτικό και τα διαμερισματικά συμβούλια της πρωτεύουσας, εκπροσωπώντας το 16% των Αθηναίων πολιτών, και κλήθηκα από την ανωτέρω Ειδική – Ανακρίτρια Εφέτη, μετά από πλήθος άλλων Βουλευτών, σε απολογία επί της συμπληρωματικής (σε αυτήν της παράβασης του άρθρου 187 § 1 & 3 Π.Κ.) σε βάρος μου κατηγορίας για παράβαση του άρθρου 15 § 1 ν. 2168/1993, μετά το πέρας της οποίας, με συμφωνία των Ειδικών Εφετών Ανακριτριών κ. Ιωάννας Κλάπα-Χριστοδουλέα και Μαρίας Δημητροπούλου-Ανδρεάδου και του Εισαγγελέα Εφετών κ. Ισίδωρου Ντογιάκου, διατάχθηκε η προσωρινή μου κράτηση ως (δήθεν) μοναδικό –κατά το προσβαλλόμενο ένταλμα– πρόσφορο δικονομικό μέτρο για την αποτροπή τέλεσης νέων (;;;) αξιόποινων πράξεων εκ μέρους μου, καίτοι για τη βασική (ανυπόσταστη) κατηγορία της παράβασης του άρθρου 187 § 1 & 3 Π.Κ. μου έχουν ήδη επιβληθεί οι περιοριστικοί όροι της εγγυοδοσίας 50.000 € και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, οι οποίοι για την υπό κρίση σε βάρος μου ΝΟΜΩ και ΟΥΣΙΑ αβάσιμη, όπως θα αποδείξω κάτωθι, κατηγορία της «παράβασης» του άρθρου 15 § 1 ν. 2168/1993, αυτοτελώς κρινομένων, ήδη ελέγχονται ως αδικαιολόγητοι, βαρύτατοι και ακραία υπερβολικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ελέγχονται πριν δημοσιευθούν