ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumelekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

ΣΤΑΘΑΚΗΣ: ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ… ΠΑΡΑΘΥΡΟ!



1Πριν από λίγες μέρες, το πάντα καλά πληροφορημένο «Βήμα», έγραψε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, εάν βγει πρώτο αλλά όχι αυτοδύναμο κόμμα στις εκλογές που έρχονται τον Οκτώβριο (κι ας λέει ο φον Αντωνάκης ότι δε θα γίνουν εκλογές γιατί τους έχει στο… τσεπάκι τους 180) και δε μπορέσει να κάνει συγκυβέρνηση, δε θα εκβιάσει την αυτοδυναμία με δεύτερες εκλογές στο καπάκι, αλλά θα σχηματίσει κυβέρνηση μειοψηφίας, ελπίζοντας σε ψήφο ανοχής άλλων πολιτικών δυνάμεων, εκτός βεβαίως της Χρυσής Αυγής. Δεδομένου ότι το ΚΚΕ αρνείται ρητά και κατηγορηματικά οποιασδήποτε μορφής στήριξης σε μια ενδεχόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ότι για να φτάσει σε τέτοιο σημείο σημαίνει ότι δε θα φτάνουν για συγκυβέρνηση οι βουλευτές που θα βγάλει το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, είναι προφανές ότι παίζεται ψήφος ανοχής από τη νουδούλα ή τμήμα της. Ο λαλίστατος –κατά τα άλλα- ΣΥΡΙΖΑ δεν διέψευσε το σατανικό αυτό σχέδιο, άρα εμμέσως το επιβεβαίωσε.
Και για να μην υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι ΣΥΡΙΖΑ και νουδούλα το πάνε για «μεγάλη συγκυβέρνηση» από το… παράθυρο, έρχεται σήμερα το ηγετικό στέλεχος του συνονθυλεύματος, Γ. Σταθάκης, να το επιβεβαιώσει και επίσημα. Μιλώντας, λοιπόν, στην κυριακάτικη Realnews, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει πως μετά τις εκλογές “ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να προσφύγει εκ νέου στη λαϊκή ετυμηγορία με δική του πρωτοβουλία. Θα εργαστεί, είτε διαθέτει αυτοδυναμία είτε όχι, προς την κατεύθυνση της συγκρότησης μιας κυβέρνησης “.
Απευθυνόμαστε, λοιπόν, σε σένα αγανακτισμένε, δυστυχισμένε και αντισυστημικέ πολίτη αυτής της χώρας και σε ρωτάμε: αυτούς τους παλιάτσους θα ψηφίσεις; Για να επαναφέρουν από το… παράθυρο τους Σαμαροβενιζέλους που εσύ θα έχεις διώξει (κλωτσηδόν!) με την ψήφο σου από την πόρτα; Ή την Χρυσή Αυγή που θα… σφαλίσει πόρτες και παράθυρα;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ελέγχονται πριν δημοσιευθούν