ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumplekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Κυριακή, 27 Ιουλίου 2014

Ασταμάτητη η οικογένεια ΓΑΠ… Χρωστάει της Μιχαλούς και η Σοφία !!Μπορεί οι Έλληνες να στενάζουν με τα υπέρογκα χαράτσια, τις μειώσεις μισθών και το μνημόνιο που τους φόρτωσε ο αδελφός της και πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Α. Παπανδρέου, όμως η κυρία Σοφία Παπανδρέου, από τον Καναδά όπου ζει, δείχνει ασυνεπής στην πληρωμή των φόρων της, με αποτέλεσμα από το 2009 και μετά οι οφειλές στην Εφορία να έχουν φτάσει το ιλλιγγιώδες ποσό των 500.000 ευρώ, εκ των οποίων τουλάχιστον τα 300.000 ευρώ είναι ληξιπρόθεσμα και προστίθενται στα 65 και πλέον δισ. των ληξιπρόθεσμων που χρωστούν επιχειρήσεις και νοικοκυριά στο Δημόσιο.Ασταμάτητη η οικογένεια ΓΑΠ… Χρωστάει της Μιχαλούς και η Σοφία


Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες από την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», οι οφειλές της κα Παπανδρέου, προέρχονται κυρίως από απλήρωτους φόρους εισοδήματος και φόρους ακινήτων για τη βίλα στο Καστρί και τις μεζονέτες που έχει χτίσει εκεί και τις οποίες νοικιάζει, μεταξύ άλλων και στον γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, πρίγκιπα Νικόλαο!
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τη διετία 2012-2013 έχουν βεβαιωθεί στην κυρία Παπανδρέου φόροι ύψους συνολικά 700.000 ευρώ, τα οποία αφορούν κυρίως τα ακίνητα. Από αυτά πληρώθηκαν ή μπήκαν σε ρύθμιση περί τα 200.000 ευρώ ενώ σε άλλα τόσα εκκρεμούν προς πληρωμή χωρίς όμως να έχουν ακόμα καταστεί, επίσης, ληξιπρόθεσμα.
Για τα χρέη αυτά η φορολογική διοίκηση έχει ξεκινήσει κατασχέσεις εος χειρας τρίτων και έμπειροι ελεγκτές θεωρούν ότι θα έπρεπε να έχουν προχωρήσει ήδη κατασχέσεις των ακινήτων στο Καστρί για να διασφαλιστεί το Δημόσιο ή τουλάχιστον οι κατασχέσεις των ενοικίων που πληρώνουν στην ιδιοκτήτρια ο δευτερότοκος γιος του Κωνσταντίνου, Νικόλαος, και η σύζυγός του Τατιάνα Μπλάτνικ.