ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumelekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Εδώ και τώρα κ. Σαμαρά να ζητήσεις αναδιαπραγμάτευση του ελληνικού χρέους



Iστορικη αποφαση-βόμβα του Συμβουλίου Εφετών, ανοίγει το δρόμο, για την ακύρωση του Μνημονίου και ανατροπή  όλων των πολιτικών, που οδήγησαν στην υποδούλωση της χώρας και τη φτώχεια του λαού μας.
Τα πλαστά στοιχεία του Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ που φούσκωναν το έλλειμμα κατά 3%, είναι αυτά που οδήγησαν στην επιβολή των άγριων επιπλέον μέτρων ύψους δέκα δισεκατομμυρίων ευρώ για τον ελληνικό λαό.
Μετά απ` αυτή τη σημαντική εξέλιξη, βρίσκεται στον αέρα, το σύνολο της Μνημονιακής πολιτικής, που ακολουθήθηκε τα τελευταία χρόνια και ανοίγει ο δρόμος για την ακύρωση των Μνημονίων, με πρωτοβουλία μάλιστα της ίδιας της κυβέρνησης και, προσωπικά, του ίδιου του πρωθυπουργού.
Ταυτόχρονα, ανοίγει ο δρόμος για να κάτσουν στο σκαμνί, τα μέλη της συμμορίας, στην κυβέρνηση Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου, που είναι υπεύθυνοι για το σκάνδαλο των πλαστών στοιχείων, που οδήγησαν στη διόγκωση του δημοσιονομικού ελλείμματος του 2009,  μετά την  απόφαση-βόμβα του Συμβουλίου Εφετών, για συνέχιση της ανάκρισης, για την περιβόητη ΕΛΣΤΑΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ελέγχονται πριν δημοσιευθούν