ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumelekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Ο πολιτικός διωγμός κατά της Χρυσής Αυγής δεν έχει ιστορικό προηγούμενο – Μια καραμπίνα για σκοποβολή άλλοθι της καθοδηγούμενης δικαιοσύνης



Η πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής προκαλεί την κοινή γνώμη...
xa(upd)Δεν έχει υπάρξει ιστορικό προηγούμενο.
Το 50% της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής είναι προφυλακισμένο, οι 8 από τους 16 βουλευτές της Χρυσής Αυγής έχουν προφυλακιστεί με ένα διάτρητο κατηγορητήριο, κατηγορητήριο που δείχνει πολιτικό δόλο, πολιτικές σκοπιμότητες, πολιτικά κίνητρα, πολιτικά κατευθυνόμενη δικαιοσύνη είναι το συμπέρασμα…της κοινής γνώμης.
Το 50% των βουλευτών της Χρυσής Αυγής έχουν προφυλακιστεί.
Τα περί εγκληματικής οργάνωσης…και άλλα συναφή φαιδρά επιχειρήματα δεν τα πιστεύουν ούτε οι συντάκτες της δικογραφίας δηλαδή οι δύο κυρίες ανακρίτριες και ο εισαγγελέας.
Γνωρίζουν πολύ καλά ότι το κατηγορητήριο είναι διάτρητο, αποδεικνύουν πολιτικό μένος και μίσος και όπως η πλειοψηφία της κοινωνίας πιστεύει….θα καταπέσουν στο δικαστήριο.
Οι εξελίξεις περί την Χρυσή Αυγή, αποδεικνύουν και τον πανικό της κυβέρνησης και ειδικά του Α. Σαμαρά ο οποίος γνωρίζοντας τι επέρχεται προσπαθεί με κάθε τρόπο να παραμείνει στην εξουσία.
Από την μια προσπαθώντας να εξολοθρεύσει πολιτικούς αντιπάλους από την άλλη προσπαθώντας να κερδίσει πολιτικό χρόνο…καθώς το πολιτικό του τέλος πλησιάζει.
Όλο αυτό το διάστημα η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί τα δικαστικά έκτροπα, παρακολουθεί την χυδαιότητα απόρροια της όσμωσης δικαστικής και πολιτικής εξουσίας με βάση….τα όσα αποκάλυψε ο Μπαλτάκος πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ελέγχονται πριν δημοσιευθούν