ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumplekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Κυριακή, 20 Ιουλίου 2014

Ηλίας Κασιδιάρης: Η μάχη για την απελευθέρωση της Ελλάδος συνεχίζεται και παραμένουμε πάντα στην πρώτη γραμμή της !!Από τον Ιούνιο του 2012 οπότε και το Εθνικιστικό Κίνημα εισήλθε δυναμικά στον «ναό της πολιτικής διαφθοράς» ένας ολοκληρωτικός πόλεμος εξελίσσεται. Από την πρώτη στιγμή το σύστημα μεταχειρίστηκε κάθε παράνομο μέσο για να σταματήσει τον Νόμιμο και Δίκαιο Εθνικό μας Αγώνα.
Έτσι είδαμε για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες απαγορεύσεις κομματικών συγκεντρώσεων και αναίτιες συλλήψεις πολιτών. Βιώσαμε τον απόλυτο αποκλεισμό από όλα τα μέσα ενημέρωσης: ύβρεις νυχθημερόν, διαστρέβλωση των θέσεων μας, ψέματα και συκοφαντίες. Ο παροξυσμός της μνημονιακής εξουσίας, που ήταν αδύνατον να περιορίσει την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής, στο τέλος δημιούργησε σκηνές απείρου κάλλους: είδαμε διμοιρίες ΜΑΤ στην Πλατεία Συντάγματος να αποκλείουν ηλικιωμένους πολίτες που περίμεναν στο λιοπύρι και για μια σακούλα πατάτες και ένα πακέτο μακαρόνια.
Το σύστημα έχει οδηγηθεί σε αδιέξοδο. Μόνη λύση η απόλυτη καταπάτηση της συνταγματικής νομιμότητας. Η φυλάκιση του Αρχηγού και των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Γνωρίζουν άριστα ότι η απόλυτη πλειοψηφία των πολιτών αντελήφθη εξαρχής την σκευωρία. Οι Έλληνες είναι ευφυείς άνθρωποι και κατανοούν πως η φυλάκιση Βουλευτή για μία καραμπίνα που κατείχε με άδεια δεν αφορά την δίωξη «εγκληματικής οργάνωσης». Εγκληματική οργάνωση είναι τα πολιτικά ανδρείκελα και τα γελοία δικαστικά τους φερέφωνα που ασκούν αυτή την παράνομη δίωξη. Οι πάντες γνωρίζουν τι συμβαίνει. Από τους νομικούς και τους συνταγματολόγους μέχρι τους απλούς πολίτες που βιώνουν το μνημονιακό αίσχος (σε πρόσφατη δημοσκόπηση της Pulse σχεδόν 40% των ψηφοφόρων ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑΑ δηλώνουν ότι η δίωξη εναντίον της Χα είναι πολιτική)………