ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumelekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Ειναι Μακέτα αυτη η πισίνα κυριε Ραγκούση;



20140629-131059-47459463.jpgΟταν ειχε βγει η καταγγελία για το συγκεκριμένο (σύμφωνα με τα πρόσφατα δημοσιεύματα) σπιτι, ο κύριος Ραγκούσης διέψευδε την ύπαρξη της πισίνας. Οι φωτογραφίες ομως, δείχνουν άλλα.
Οποτε δυο τινά συμβαίνουν. Ή το σπιτι ειναι το παλάτι του Φαρουκ Αλ Σαουντ Αλ Μαργελ ή ο κυριος Ραγκούσης δεν παρατήρησε την πισινούλα στο φτωχικό του. Που σύμφωνα παντα με τα δημοσιεύματα, ενοικιάζεται για το ιλιγγιώδες ποσό των 2000 ευρώ την ημέρα.
Αναμένουμε τις απαντήσεις…
Διαβάστε όλο το ιστορικό απο την έρευνα του Parospress.
Όταν σου πέφτει στο πιάτο έτοιμη η βίλα της οικογένειας του Γιάννη Ραγκούση στον Κώστο Πάρου -η villa full moon, η βίλα πανσέληνος- που νοικιάζεται για 2.000 ευρώ την ημέρα -τσάμπα πράγμα- δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις και που να τελειώσεις…
Πάντα είχαμε -και είχατε θέλουμε να πιστεύουμε- την απορία να δούμε πως είναι αυτή η βίλα και στο εσωτερικό της αλλά και στο εξωτερικό της και κυρίως να μάθουμε ποιες είναι οι παροχές που προσφέρει στους επισκέπτες της, στους φιλοξενούμενους της και σήμερα στους ενοικιαστές της, η οικογένεια Ραγκούση και ο πρώην υπουργός του ΠΑ.ΣΟ.Κ., δεξί χεράκι του Γιωργάκη για να μην ξεχνιόμαστε, πρώην δήμαρχος Πάρου, και νυν εισοδηματίας πλέον αφού έβαλε τη βίλα στον ιστότοπο http://www.booking.com και τη νοικιάζει για… μόλις 2.000 ευρωπουλάκια την ημέρα!!!
Συνεχεια.....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ελέγχονται πριν δημοσιευθούν