ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumelekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2014

ANTINEWS: ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ… ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΝ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ






«Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι σε 90 ημέρες κρίνεται η τύχη της κυβέρνησης και προσωπικά του ίδιου του Αντώνη Σαμαρά. Και κρίνονται επίσης οι αγώνες που έδωσε ο πρωθυπουργός από το 2009 που ανέλαβε τη Νέα Δημοκρατία μέχρι σήμερα αλλά και η πίστη εκατοντάδων χιλιάδων Νεοδημοκρατών (και όχι μόνο) που πίστευαν (και συνεχίζουν να πιστεύουν) ότι κάτι θα αλλάξει στην Ελλάδα.
Τρεις μήνες που είτε θα αποτελέσουν την ταφόπλακα της κυβέρνησης είτε θα είναι το ξεκίνημα μιας νέας πορείας. Και δεν είναι τυχαίο το χρονικό όριο. Ιούλιος, Αύγουστος και Σεπτέμβριος παίζεται το μεγάλο παιχνίδι κι όποιος είχε σκοπό να πάει διακοπές από τους κυβερνώντες καλύτερα να το ξεχάσει αλλιώς… θα ξεχάσει τη θέση του.

Μέσα σε 10 ημέρες η νέα κυβέρνηση έκανε τόσο λάθη, επικοινωνιακά και ουσίας, που δεν έκανε δύο χρόνια τώρα. Από πού να πρωτοξεκινήσουμε: Από τον ανασχηματισμό της Βούλτεψη και του Γιακουμάτου; Από την επέλαση των λαϊκιστών; Από το μπλοκάρισμα της μεταρρυθμιστικής δυναμικής; Από το γεγονός ότι από το Πάσχα δε γίνεται τίποτε σωστό στη χώρα και κινδυνεύει να χαθεί η θετική εικόνα που δημιουργήθηκε μετά την ανακοίνωση του πρωτογενούς πλεονάσματος και την έξοδο στις αγορές…».

Και ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της… μάχης του 90ήμερου; Οι διαδικτυακοί κεκράκτες του φον δεν είναι καθόλου, μα καθόλου αισιόδοξοι:


«Στα τέλη του Σεπτέμβρη, με τις πρώτες βροχές θα είναι πιο ξεκάθαρη η εικόνα. Και δεν αποκλείεται αν δεν αλλάξουν πολλά στις επόμενες 90 ημέρες, η κυβέρνηση Σαμαρά να μην κάνει… παρέλαση στις 28 Οκτωβρίου».
Ακόμα και οι πιο φανατικοί οπαδοί της πιάτσας Συγγρού και του φον Αντωνάκη, βλέπουν ότι όπως πάει η κυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων, λίγα είναι τα ψωμιά της. Έτσι, σε άρθρο του διαδικτυακού οργάνου του φον, υποστηρίζεται ότι «Σε 90 ημέρες κρίνεται η τύχη της κυβέρνησης». Ας παρακολουθήσουμε το σκεπτικό τους:
Από το στόμα τους και στου Θεού τ’ αυτί! Μπας και γλιτώσουμε…

-