ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumelekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Τρίτη, 17 Ιουνίου 2014

Στο εδώλιο τον Γ.Τράγκα για τα 10 εκατομμύρια ευρώΝα  πως  εξαγοράζονται.  Η  Δικαιοσύνη  αντιστάθμιζα  της  σιωπής.  Θύμα  της  ο  λαός  που  πληρώνει  τα  σπασμένα.  Θα  ζήσουμε  μελλοντικά  πολιτική  σιωπή; Ο  θεος  να  βάλει  το  χερι  του. ……..
 
Από  τον  Σωκρατη  Τσουμελεκα 
Συνταγματαρχη  ε.α  ΣΣΕ 77

Στις αρχές Σεπτεμβρίου θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας. Το εν λόγω αδίκημα για το οποίο προσδιορίστηκε ήδη η εκδίκαση της υπόθεσης διώκεται σε βαθμό πλημμελήματος.

Παράλληλα ο Γ. Τράγκας έχει ένα ακόμη ανοιχτό μέτωπο με τη δικαιοσύνη, καθώς η 16η ειδική ανακρίτρια τον ελέγχει και για κακουργηματική απόκρυψη περιουσιακών στοιχείων η οποία φέρεται να ξεπερνά τα 10 εκατ. ευρώ.


Η διενέργεια της κύριας αυτής ανάκρισης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.


«Είναι μια υπόθεση από το 2012 που εκκρεμεί στον ανακριτή. Έχω υποστεί αλλεπάλληλους φορολογικούς ελέγχους. Ο τελευταίος από τέσσερις ελεγκτές σε βάθος δεκαετίας. Επεβλήθη φόρος σε εμένα και τη σύζυγό μου για άτυπη δωρεά σπιτιού ο οποίος καταβάλλεται» δηλώνει ο δημοσιογράφος αναφερόμενος στο όλο θέμα.