ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumelekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Σάββατο, 10 Μαΐου 2014

Σ. ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ: ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ Η ΝΔΜεγάλο πολιτικό θέμα δημιούργησε η ΝΔ και τα καθεστωτικά ΜΜΕ με το απόσπασμα της ομιλίας στη βουλή του Στάθη Παναγούλη, στο οποίο ανέφερε πως όταν ο ΣΥΡΙΖΑ αναλάβει κυβέρνηση, θα στείλει σε ειδικό δικαστήριο τους βουλευτές που ψήφισαν τα Μνημόνια: «Θα λογοδοτήσουν όσοι οδήγησαν τον λαό στην εξαθλίωση,
στη φτώχεια. Εγώ δεν είμαι τόσο ευγενής και θα το πω ωμά: αυτοί που έβαζαν υπογραφές στα μνημόνια θα καθίσουν στο σκαμνί του ειδικού δικαστηρίου, τελεία και παύλα».

Επίσης, για λόγους εντυπωσιασμού «έπαιξε» και η δήλωσή του βουλευτή «Ναι λοιπόν είμαι τρομοκράτης και θα σας τρομοκρατήσω όσο μπορώ, καθημερινά».

Καθόλου, όμως, δεν «έπαιξαν» αυτά που είπε παρακάτω ο Σ. Παναγούλης:

«Η ΝΔ στις επερχόμενες εκλογές θα είναι τρίτο κόμμα και για αυτό θα φταίει όχι μόνο ο αρχηγός σας, αλλά και εσείς που τον ανεχτήκατε όπως ανεχτήκατε και τον Βενιζέλο που στις προηγούμενες εκλογές νοίκιασε Πακιστανούς για να γεμίσει πλατεία».

Γιατί άραγε δεν σχολιάστηκε και δεν λοιδορήθηκε αυτή η ρήση του Παναγούλη; Τόσο πολύ τους ενοχλεί η αλήθεια; Και για πόσο ακόμα θα την κρύβουν; 14 και σήμερα μείνανε!

ethnikismos.net