ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumplekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014

Bankingnews: Καταρρέει το “συνταγματικό τόξο” - Πληρώνουν όλοι την παράνομη πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής!
Η έγκυρη οικονομική και πολιτική ιστοσελίδα "Bankingnews" δημοσιεύει πολιτική ανάλυση για την κατάρρευση των αποκομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου ενόψει των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Αιτία είναι η λαϊκή κατακραυγή για την συνεχιζόμενη παράνομη πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής που έχει φέρει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα στην πρώτη θέση στην συνείδηση των Ελλήνων.

"Καραμανλής και Μπακογιάννη θα αποδομήσουν τον Σαμαρά και ο Γ. Παπανδρέου σχεδιάζει να τελειώσει τον Βενιζέλο – Κρίση και στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Σαμαράς θα πληρώσει το λάθος της Χρυσής Αυγής και της συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ. Οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα έχουν είτε υποτιμηθεί, είτε σκοπίμως σε αυτή την φάση υποβαθμιστεί. Ωστόσο φαίνεται ότι μετά τις ευρωεκλογές...
σε τρία μέτωπα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Μέτωπο πρώτο

Ο Σαμαράς ο αρχηγός της ΝΔ δεν απολαμβάνει της εμπιστοσύνης πλέον παραδοσιακών Δεξιών και παλαιών στελεχών της ΝΔ. Μπορεί ο Καραμανλής, ο πρώην  πρόεδρος να σιωπά και η Μπακογιάννη να μιλάει γενικώς και αορίστως για τις πολιτικές εξελίξεις αλλά φαίνεται ότι δεν ους αρέσει ο τρόπος με τον οποίο ο Σαμαράς έχει χειριστεί με χείριστο ή στο καλύτερο σενάριο άκομψο τρόπο πολλά ανοικτά ζητήματα.

Ο Καραμανλής έχει ενοχληθεί σφόδρα που η ΝΔ του Σαμαρά επιτρέπει στο ΠΑΣΟΚ το πολιτικό πτώμα να τον κατηγορεί…μόνο και μόνο για να μην αμφισβητηθεί η κυβέρνηση. Η πράξη του ΠΑΣΟΚ να εμφανίσει ως υπεύθυνο τον Καραμανλή είναι πράξη πολιτικής αλητείας και ο Σαμαράς έπρεπε να είχε παρέμβει αποστομώνοντας το ΠΑΣΟΚ. Δυστυχώς μέχρι τώρα καμία αναφορά.
Καραμανλής και Μπακογιάννη θα αποδομήσουν τον Σαμαρά μετά τις ευρωεκλογές.


Συνέχεια  του  άρθρου   ΕΔΩ