ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumelekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

ΕΧΕΤΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ; ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΠΑΤΡΟΝΟΥΣ



Από  τον  Σωκράτη  Τσουμελέκα



Δεν  τα  βγάζουμε  απ΄  την  σαλεμένη  κουτρα  μας.  Ας  μας  δικαιολογήσει  κάποιος   βαθιά  κομματικος  της  ΝΔ  ή  του  ΣΥΡΙΖΑ   τις  αποφάσεις  των  κομμάτων  τους.  Αν  βρουν  τότε  ταπεινά  θα  ζητήσουμε  συγνώμη.  Απαγορεύετε  μήπως  κάποιος  Συριζαιος  ή  Νεοδημοκράτης  να  έχει  άποψη  για  τον  διεθνισμό  και  τους  κτήτορες  του  παγκόσμιου  κεφαλαίου; 
ΤΑ  ΠΑΡΑΚΑΤΩ  ΧΩΡΙΣ  ΣΧΟΛΙΑ
1-Την ικανοποίησή του εξέφρασε, μέσω σχετικής ανακοίνωσής του το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος για την απόφαση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αποσύρει την υποψηφιότητα του Θεόδωρου Καρυπίδη στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κ.Ι.Σ.Ε.:
 «Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος, σε σχετική ανακοίνωση της 5/2/2014 είχε εκφράσει την ανησυχία και έκπληξη του Ελληνικού Εβραϊσμού από την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να ορίσει ως υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας τον κ. Θεόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος στο παρελθόν είχε διατυπώσει προσβλητικές για τους Εβραίους και την Εβραϊκή θρησκεία απόψεις και είχε εκφράσει την ελπίδα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ως ένα μεγάλο δημοκρατικό κόμμα της χώρας μας θα ακολουθήσει με συνέπεια την πολιτική κατά του ρατσισμού και του αντισημιτισμού, που υιοθετούν όλα τα δημοκρατικά κόμματα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».
 «Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος εκφράζει την ικανοποίηση του από την πρόσφατη απόφαση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, που πρακτικά θέτει στο περιθώριο τους εκφραστές απόψεων, που ενθαρρύνουν το ρατσισμό, τη μισαλλοδοξία και τον αντισημιτισμό. Με την απόφαση αυτή ο ΣΥΡΙΖΑ εκπέμπει το σαφές και ξεκάθαρο μήνυμα προς την ελληνική κοινωνία ότι ο αντισημιτισμός είναι καταδικαστέο φαινόμενο ρατσισμού και μισαλλοδοξίας που εκτρέφει το μίσος κατά των Εβραίων και ταυτόχρονα συνιστά απειλή κατά της ίδιας της δημοκρατίας και των αξιών μιας ελεύθερης κοινωνίας».
 «Οφείλουμε όλοι να περιφρουρήσουμε τις αρχές της Δημοκρατίας, της ελευθερίας και της ανεξιθρησκείας στην Ελλάδα του 2014, απέναντι στους νοσταλγούς του σκοταδισμού και των αντισημιτικών στερεοτύπων.
2-Μετά τον Θ.Καρυπίδη υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ γισ την Κεντρική Μακδονία, φαίνεται ότι ο εκτελεστικός πρόεδροε της Αμερικανοεβραϊκής Ένωσης (AJC) Ντέϊβιντ Χάρρις,"τρώει" και τον υποψήφιο της ΝΔ στην Κεντρική Μακεδονία και νυν περιφερειάρχη, Α.Τζιτζικώστα για τον οποίο έχει γίνει "υπόγεια παρέμβαση" από τις εβραϊκές οργανώσεις.

<<Στην απόφασή του να καλέσει τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής στην εξέδρα των επισήμων στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου επέμεινε μέσω του Mega ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας παρά τις έντονες αντιδράσεις που σημειώθηκαν για την απόφασή του.

Δήλωσε μάλιστα «πρέπει να σεβόμαστε τους νόμους, γιατί τότε ένας άλλος περιφερειάρχης, μακριά απο έμενα αυτό, θα μπορούσε να μην καλέσει το ΠΑΣΟΚ στην παρέλαση γιατί θα μπορούσε να πει ότι είναι εγκληματική οργάνωση επειδή καταδικάστηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος και ως εκ τούτου δεν το καλώ!»

«Η πολιτική μου δεν απέχει από τη δική σας· η οικογένεια μου πολέμησε το ’40 το γερμανικό στρατό. Όμως σεβόμαστε και πρέπει να σεβόμαστε το νόμο. Αν έχει υψηλά ποσοστά η ΧΑ, είναι γιατί δεν τηρούσαμε τους νόμους» τόνισε.

Απαντώντας εξάλλου αν απηύθυνε την πρόσκληση στους βουλευτές της ΧΑ για εκλογικούς λόγους, τόνισε ότι οι επόμενες εκλογές είναι σε επτά μήνες και δεν τίθεται τέτοιο θέμα.

«Δεν θεωρώ ότι ενας περιφερειάρχης απενεχοποιεί τη ΧΑ αν κληθεί στην εξέδρα. Οφείλω ως περιφερειάρχης να καλέσω τους βουλευτές όλων των κομμάτων. Δεν μπορεί να εφαρμόζονται α λα κάρτ οι νόμοι από έναν περιφερειάρχη» σημείωσε.>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ελέγχονται πριν δημοσιευθούν