ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumelekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

ΚΟΥΒΕΛΟΡΟΜΠΕΣ



Αξιότιμε Κύριε Κουβέλη
Η αξιότιμη Κυρία Ρεπούση είναι, αν δεν κάνουμε λάθος στην Γενεύη, πρωτοκλασάτο μέλος του κόμματός σας - την οποίαν εσείς επελέξατε για να είναι και μέλος της Βουλής των Ελλήνων.

Την Κυρίαν αυτήν  την ακούσαμε σε μια εκπομπή ελληνικού Καναλιού να κηρύσσει ότι η αρχαία ελληνική γλώσσα δεν πρέπει να διδάσκεται στα σχολεία της Ελλάδος διότι
όπως είπε επί λέξη: <<είναι νεκρή γλώσσα>>. Φαίνεται ότι αυτή η Κύρία - που
είναι όπως ακούμε και Καθηγήτρια σε ελληνικό Πανεπιστήμιο, δεν έχει μάθει ή δεν έχει καταλάβει, τι σημαίνει ¨<<νεκρή γλώσσα>> αλλά και ασφαλώς δεν θα έχει ποτέ διαβάσει ένα αρχαίο ελληνικό κείμενο.
Διότι τότε θα ήξερε ότι λέγοντας στην ζωντανή γλώσσα της "είναι νεκρή γλώσσα" χρησιμοποιεί τρεις λέξεις οι οποίες είναι, και οι τρεις της γλώσσας που αποκαλεί νεκρή.
Τι άλλο μπορούμε να υποθέσουμε , Αξιότιμε Κύριε Κουβέλη, (που προϋποθέτουμε ότι έχετε και την φιλοδοξία να κυβερνήσετε μια ημέρα την Ελλάδα), ότι το πρωτοκλασάτο αυτό μέλος του κόμματός σας που προφανώς θα την προορίζετε σε αυτήν την καλή ώρα, για το Υπουργείο Παιδείας. των παιδιών μας ή πρέπει να είναι ψυχοπαθής ή είναι βλαξ.
Δεδομένου δε ότι  όλες αυτές οι λέξεις που χρησιμοποιώ σε αυτό το γράμμα είναι ΟΙ ΙΔΙΕΣ με αυτές τις λέξεις της "νεκρής" ή "νεκράς" γλώσσας και δεδομένου ότι το πλούσιο λεξιλόγιο της καθ' υμάς "νεκρής γλώσσας" αποτελεί το 25-30% του λεξιλογίου τόσο της αγγλικής όσο και της γαλλικής αλλά και ΟΛΩΝ των λατινογενών γλωσσών που ομιλούνται σήμερα στον πλανήτη και δεδομένου ότι την γυναίκα αυτή εξακολουθείτε να την προβάλετε ως "πρωτοκλασάτο" μέλος του κόμματός σας, θα πρέπει να υποθέσουμε ότι ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ είστε απολύτως σύμφωνος με ό,τι αυτή η γυναίκα λέγει.
Τέλος, δεδομένου ότι τα προς  τρίτους ίσα είναι και αυτά ίσα και
δεδομένου ότι, όπως έλεγαν οι αρχαίοι στην νεκρή γλώσσα τους "όμοιος ομοίω αεί πελάζει" θα πρέπει όχι πλέον να υποθέσουμε αλλά
 να είμαστε βέβαιοι ότι
ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ, ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΒΕΛΗ,  είστε ή ψυχοπαθής ή βλαξ.

Ευχόμενος καλή επιτυχία στην  πολιτική σας σταδιοδρομία, παραμένω
ειλικρινώς υμέτερος
Dr Nicolas Kaloy-Καλογερόπουλος Ph.D.
Διδάκτωρ Φιλοσοφίας (Πανεπ. Γενεύης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ελέγχονται πριν δημοσιευθούν