ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumelekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Δασκουλίδης: Η Χρυσή Αυγή εκφράζει τους περισσότερους Έλληνες





"Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση ή αυτοί που παίρνουν τις καταθέσεις των ανθρώπων; Τι σόι δημοκρατία έχουμε... να φοβόμαστε να εκφράσουμε τις πεποιθήσεις μας;"
Άλλος ένας καλλιτέχνης "τόλμησε" να πει δημόσια αυτά που συζητούν καθημερινά όλοι οι Έλληνες. Φαίνεται πως έσπασε η συνωμοσία σιωπής, ιδίως μετά τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη για την άδικη φυλάκιση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, αλλά και για την ανάγκη να υποστηριχτεί ο Λαϊκός Σύνδεσμος από όλους τους Έλληνες. Ο Γιώργος Δασκουλίδης, καίτοι δήλωσε ότι κατάγεται από αριστερή οικογένεια, δεν δίστασε να πει ότι: "όσα λέει η Χρυσή Αυγή εκφράζουν τους περισσότερους Έλληνες".


Όσον αφορά τις αθλιότητες περί... εγκληματικής οργάνωσης, ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε: "Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση ή αυτοί που παίρνουν τις καταθέσεις των ανθρώπων; πώς γίνετε να είναι εγκληματική οργάνωση και ταυτόχρονα να βρίσκεται στη βουλή;". Τέλος, σχετικά με το καθεστώς που απαγορεύει στους πολίτες να εκφράσουν δημόσια τη γνώμη τους (και με αφορμή τον πόλεμο που δέχτηκε ο Ν. Σφακιανάκης) αναρωτήθηκε: "Τι σόι δημοκρατία έχουμε... να φοβόμαστε να εκφράσουμε τις πεποιθήσεις μας;". Αυτές οι απόψεις ασφαλώς και δεν ανήκουν σε μεμονωμένους καλλιτέχνες, αλλά εκφράζουν την συντριπτική πλειοψηφία των απλών Ελλήνων πολιτών, που τρομοκρατούνται από το καθεστώς του μνημονίου. Δυστυχώς για τα παπαγαλάκια της ξενόδουλης χούντας που έχει διαλύσει την Ελλάδα, ο Έλληνας ξύπνησε και τολμά όχι μόνο να πει δημόσια αυτό που πιστεύει, αλλά και να ταυτιστεί πλέον με το μοναδικό ανεξάρτητο κίνημα που αντιστέκεται στην υποταγή.

- See more at: http://sklantzithres.blogspot.gr/2013/12/binteo.html#more


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ελέγχονται πριν δημοσιευθούν