ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumelekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΕΛΙΑΜΕΠ Ελληνικό ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής πολιτικής (Ένα φίδι της κομματικής νομενκλατούρας του δημοκρατικού τόξου στον κόρφο μας …………….. υπομονή)

Απο  τον  Σωκράτη   Τσουμελέκα






ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

…………Στο παρελθόν, το έργο του ΕΛΙΑΜΕΠ υποστηρίχθηκε οικονομικά από το Υπουργείο Εξωτερικών και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας της Ελλάδος. Η κρατική χρηματοδότηση δεν ξεπερνούσε συνήθως το 25-30% του συνολικού προϋπολογισμού του Ιδρύματος. …………….Συγκεκριμένα προγράμματα ή δράσεις του ΕΛΙΑΜΕΠ έχουν κατά το παρελθόν υποστηριχθεί από κρατικούς ή ιδιωτικούς φορείς στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως τα Υπουργεία Εθνικής Οικονομίας και Πολιτισμού, η Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας, η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, ο ΟΠΑΠ Α.Ε., οι εταιρίες INTRACOM Α.Ε και PriceWaterhouseCoopers, το Συμβούλιο της Ευρώπης, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το European Science Foundation, η Παγκόσμια Τράπεζα, η Διεύθυνση Δημόσιας Διπλωματίας του ΝΑΤΟ και τα ιδρύματα Eleni Nakou Foundation, Ford Foundation, Friedrich Naumann Stiftung, Japan Foundation, German Marshall Fund of the United States, United States Institute of Peace και John D. and Catherine T. MacArthur Foundation.( - See more at: http://www.eliamep.gr/about-us/funding/#sthash.ityIaMCf.dpuf)



ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ



…………. Τι δουλειά έχει στην Κομοτηνή το ΕΛΙΑΜΕΠ των διαδρόμων της παρα-εξουσίας;
Πέρα από την ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ του ΕΣΠΑ, έχει …κι άλλο ενδιαφέρον το συνέδριο;
Όπως π.χ. στην Κύπρο, όπου έναν ολόκληρο χρόνο δούλευαν για το ΝΑΙ στο προδοτικό ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ; Είχαν παίξει ρόλο τα αμερικάνικα δολάρια που αποκάλυψε ο Μ. Ιγνατίου;
Κι αν υπήρχε μια ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ στη χώρα, ποιος θα την χρηματοδοτούσε;
Μήπως η αμερικάνικη Πρεσβεία, οι δήθεν ΜΚΟ, ο Σόρος, οι Ροκφέλερ, η Παγκόσμια Τράπεζα;
Γιατί καμμία θέση του ΕΛΙΑΜΕΠ δεν συνάδει με τα συμφέροντα και το αίσθημα του λαού μας;
Γιατί σε ΟΛΑ τα ζητήματα είναι με τους Αμερικανοβρετανούς και απέναντί μας;

Υπέρ του Σχεδίου Ανάν, υπέρ της ευρωπαϊκής ένταξης της Τουρκίας, υπέρ της χρήσης του ονόματος της Μακεδονίας από τα Σκόπια, υπέρ της λαθρομετανάστευσης, κατά της «εθνικιστικής» ελληνικής Ιστορίας (βλ. «1821»), κατά της ανακήρυξης ελληνικής ΑΟΖ και της επέκτασης των χωρικών μας υδάτων στα 12 μίλια… (-See more at : http://autochthonesellhnes.blogspot.gr/2013/11/blog-post_3898.html)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ελέγχονται πριν δημοσιευθούν