ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumelekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ;



Από  τον  Σωκράτη  Τσουμελέκα   ( Τα πριν  και  τα  μετα)



ΝΔ: Ποινικό αδίκημα η άρνηση ναζιστικών εγκλημάτων και γενοκτονιών 
(30 Μα2013)…………………………………. • Το άρθρο 1, τροποποιεί το αντίστοιχο πρώτο άρθρο του ν. 927/1979, και προβλέπει φυλάκιση από 3 μήνες και έως 3 χρόνια, καθώς και χρηματική ποινή από 5.000 μέχρι 20.000 ευρώ, για όποιον υποκινεί ή προκαλεί βία και μίσος ενάντια σε άλλα πρόσωπα,……………
 Το άρθρο 2 του νομοσχεδίου, τροποποιεί το αντίστοιχο δεύτερο άρθρο του ν.927/1979 και προβλέπει τις πιο πάνω ποινές και για όσους επιδοκιμάζουν, ή υποτιμούν τη σοβαρότητα των ναζιστικών εγκλημάτων, του εβραϊκού ολοκαυτώματος και των υπολοίπων γενοκτονιών που έχουν αναγνωριστεί από την ελληνική Βουλή και τα ελληνικά ή διεθνή δικαστήρια με αμετάκλητη απόφαση. Έτσι, η νομοθετική αυτή ρύθμιση, θέτει εξίσου στο στόχαστρό της τους αρνητές του Ολοκαυτώματος και εκείνους που αρνούνται την γενοκτονία των Ποντίων και των Αρμενίων, οι οποίες έχουν αναγνωριστεί από την ελληνική Βουλή. Τέτοιες ρυθμίσεις απουσιάζουν επίσης από το σημερινό νομοθετικό πλαίσιο.
Βενιζέλος  στην  ηγεσία  του  Εβραϊκού  λόμπι: Θα  αντιμετωπισθούν  τα  ναζιστικά  στοιχεία  στην  Ελλάδα 
  (26  Σεπ  2013)  Αναφέρει  η  είδηση  μεταξύ  άλλων 
…………..Στους ισχυρούς, ιστορικούς δεσμούς φιλίας και συνεργασίας μεταξύ Ελλήνων και Εβραίων στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, καθώς και μεταξύ της Ελληνικής και της Εβραϊκής Διασποράς, σε όλο τον κόσμο αναφέρθηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη συνάντησή του με εκπροσώπους των αμερικανοεβραϊκών οργανώσεων.
Παραβρέθηκαν αντιπρόσωποι από τις εξής οργανώσεις: Conference of Presidents of Major American Jewish Organizations, American Jewish Committee, World Jewish Congress, B’nai B’rith, American Israel Public Affairs Committee, World Jewish Congress και Antidefamation League………..

Στη συνέχεια, τόνισε ότι τα ναζιστικά στοιχεία που προσβάλλουν τη Δημοκρατία και το Κράτος Δικαίου θα αντιμετωπισθούν μέσα από την αυστηρή εφαρμογή των Νόμων και θα περιθωριοποιηθούν από την ελληνική κοινωνία,………


Σύλληψη Μιχαλολιάκου, Κασιδιάρη – Αναζητούνται μέλη της Χρυσής Αυγης (28  Σεπ  2013)…………………………………….
Συνελήφθησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος και ο βουλευτής της ΧΑ Ηλίας Κασιδιάρης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν εκδοθεί 36 εντάλματα σύλληψης μελών της ΧΑ, από τα οποία έχουν εκτελεστεί 14. Συνελήφθη και ο Ηλίας Παναγιώταρος. ………………
ΟΜΙΛΙΑ... ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΛΟΜΠΥ.... "AMERICAN JEWISH COMITTEE" 
 (30 Σεπ. 2013)…………………… Ο κ. Σαμαράς διευκρίνισε για την σύλληψη στελεχών της Χρυσής Αυγής:
Στην σύλληψη του αρχηγού της οργάνωσης που θα δικαστεί αρμόδια είναι η Δικαιοσύνη και το δικαστικό σύστημα που έχει επιληφθεί, όχι η κυβέρνηση.
Οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής δεν είναι νεοναζί, η ηγεσία της οργάνωσης είναι.
Οι ψηφοφόροι της είναι άνθρωποι που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση και από την υψηλή ανεργία που μαστίζει την χώρα. Ο Ελληνικός λαός  έχει πολιτική αντίληψη και θα απομονώσει τους νεοναζί.
……………………………

ΤΑ  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ  ΔΙΚΑ  ΣΑΣ            και  ένα  ερώτημα  ΤΙ  ΦΟΒΑΣΤΕ  ΚΥΡΙΕ  ΣΑΜΑΡΑ  ΚΑΙ  ΜΑΣ  ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ελέγχονται πριν δημοσιευθούν