ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumplekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2012

ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ: Τα κ@λόπαιδα του συστήματος τρέμουν από την άνοδο της "Χρυσής Αυγής" - Κανέλη: Θα μας καταπιεί το "φίδι" της ακροδεξιάς
<<Το "φίδι" της ακροδεξιάς θα μας καταπιεί όλους>> τόνισε η Λιάνα Κανέλλη στη Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο.
Η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, στην ομιλία της στη Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, για λογαριασμό της Ομάδας "Ευρωπαϊκή Ενωτική Αριστερά", επικεντρώθηκε στις "συνέπειες της εφαρμοζόμενης οικονομικής πολιτικής σε μια χώρα όπως η Ελλάδα" και επισήμανε ότι οι άνεργοι στη χώρα αγγίζουν το 1,5 εκατομμύριο, επικρατεί απελπισία, ενώ η χώρα δυσφημίζεται και είναι δακτυλοδεικτούμενη στις αγορές.

Αναφορικά με την άνοδο της ακροδεξιάς, είπε... χαρακτηριστικά ότι...


"ξυπνά το "φίδι" της άκρας δεξιάς, το οποίο «καταβροχθίζει» νέες ψυχές, απελπισμένους νέους που είναι άνεργοι" και αναφέρθηκε στην εισροή των μεταναστών στην Ελλάδα από τις χώρες της αποκαλούμενης αραβικής άνοιξης, η οποία "αποδείχθηκε τελικά πως ήταν πόλεμος".

"Βλέπουμε ένα σκληρό και πικρό φαινόμενο να διαχέεται στην Ευρώπη", όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες", τόνισε η Λιάνα Κανέλλη , διευκρινίζοντας ότι "η φτώχεια που επικρατεί, η "φτωχοποίηση" όπως αποκαλείται, το να μην υπάρχει μέλλον, οδηγεί σε ένα σύστημα που κατατρώει τη δημοκρατία στην Ευρώπη".

"Έχουμε δει να ανατρέπονται δημοκρατίες", ενώ "σε όλη την Ευρώπη μιλάνε για δημοκρατικό έλλειμμα", σημείωσε, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στη σημασία της αλληλεγγύης προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα, "διότι διαφορετικά το "φίδι" θα μας καταπιεί όλους, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο".