ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumelekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Εξώδικο στη γενική γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Αθηνά Δρέττα




Χρεώνει το Δημόσιο 8.436,63€!!! σε βενζίνες


Εξώδικο, δέχτηκε η γενική γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Αθηνά Δρέττα επειδή το υπηρεσιακό της αυτοκίνητο βρίσκεται σε συνεχή κίνηση με αποτέλεσμα την αυξημένη κατανάλωση βενζίνης.
Σύμφωνα με το.... metrogreece.gr, το έγγραφο διαμαρτυρίας, δεν στάλθηκε στο γραφείο του νομικού συμβούλου της κα Δρέττα επειδή έκανε πολλές βόλτες, αλλά επειδή το Υπουργείο χρωστάει στην εταιρία «Ελληνικοί Σταθμοί Αυτοκινήτων Ε.Π.Ε» το ποσό των 8.436,63 ευρώ λόγω κακοδιαχείρισης.

Για την ιστορία, να σας αναφέρουμε ότι σε κάθε δημόσιο όχημα υπηρεσιακών παραγόντων υπάρχει ένα μηνιαίο πλαφόν που μπορεί να καταναλωθεί. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση το αυτοκίνητο συγκεκριμένου τύπου, μπορεί να καταναλώνει κάθε μήνα, μόνο 125 λίτρα βενζίνης, αξίας 213 ευρώ περίπου( το ποσό κυμαίνεται ανάλογα με τα ανεβοκαταβάσματα της τιμής βενζίνης).
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjyid0Kp52sJBprO7Dis94VM6AxJBaOqpi3OmKSqOmmLTNiEdD2fYQYAfT2B28gBgLzFhdwhleDl2uSXKklQmuFnxBLjLqn6xEkXFxPBDx7qbkmoiZ0lVyMXAkY7B92jmAM-_43-xzsuEw/s1600/dreta+1.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ελέγχονται πριν δημοσιευθούν