ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumelekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Toυρκικό θράσος: Στέλνουν επιτροπή για την διαγραφή των γενοκτονιών των Ελλήνων στο "αντιρατσιστικό"



To θράσος των Τούρκων δεν έχει όρια καθώς σκοπέυουν να στείλουν στην Αθήνα τουρκική επιτροπή με το όνομα του χασάπη των χριστιανικών πληθυσμών στην Μικρά Ασία " Επιτροπή Ταλαάτ Πασά" για να "απαιτήσουν" την διαγραφή της διάταξης του "αντιρατσιστικού" νόμου που κάνει λόγο για τιμωρία όσων αμφισβητούν τις γενοκτονίες που αναγνωρίστηκαν από την ελληνική Βουλή, γιατί όπως λένε οι γενοκτονίες των ελληνικών πληθυσμών, των Αμενίων, και των Ασσυρίων Ορθοδόξων ήταν "παραμύθια".
Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, Aydınlık, (17/9), μια τουρκική επιτροπή με το προκλητικό όνομα, «Επιτροπή Ταλαάτ Πασά», δηλαδή του αρχιγενοκτόνου των Αρμενίων και των χριστιανών της Μικράς Ασίας, πρόκειται να έρθει στην ελληνική πρωτεύουσα για να κάνει παρέμβαση σχετικά με το προσφάτως ψηφισθέν "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο. 
Ο πρόεδρος της επιτροπής αυτής, αντιστράτηγος εν αποστρατεία, İsmail Hakki Pekin, σε συνέντευξη που έδωσε την τουρκική πρωτεύουσα, ανήγγειλε ότι η επιτροπή θα πάει στην Ελλάδα για να… απαιτήσει από την ελληνική πλευρά να αφαιρέσει τα «ψεύδη» περί τουρκικών γενοκτονιών όπως υπαινίσσεται το νομοσχέδιο. 
Δηλαδή ο θρασύτατος αυτός κύριος θα έρθει να μας πει πως να γράψουμε την ιστορίας μας για να βολεύεται ο ίδιος και οι ομόφυλοί του. Φυσικά δεν δρα μόνος του έχει την πλήρη υποστήριξη στα "σιγανά" του τουρκικού κράτους και της ΜΙΤ . Ο İsmail Hakki Pekin, ήταν σαφής στην συνέντευξη τύπου που έδωσε στην Άγκυρα, δηλώνοντας πως απορρίπτει την διάταξη του ελληνικού νομοσχεδίου για ποινικοποίηση της άρνησης της αποδοχής ότι έγινε γενοκτονία στην Μικρά Ασία και για τον λόγο αυτό, θα πάνε στην Ελλάδα να υποβάλουν τους όρους τους. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ελέγχονται πριν δημοσιευθούν