ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumelekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ, Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ……..



Από τον Ηλία Ν. Ηλιακόπουλο, Δρ. Νομικής, Δικηγόρο, κάτοχο Μεταπτυχιακού τίτλου στο Ποινικό Δίκαιο του Δ.Π.Θ.
Πάνω από δυο δεκαετίες συντελείται ένα έγκλημα στην χώρα μας, με την ανοχή και τις ευλογίες των πολιτικών ή καλύτερα πολιτικάντηδων. ΤΟ έγκλημα ανέλεγκτης εισόδου και παραμονής στην χώρα μας παράνομων μεταναστών- επήλυδων. ΟΙ τελευταίοι έχουν κατακλύσει πλέον τα μεγάλα αστικάκέντρα, ενώ οι κάτοικοι υφίστανται τις ιδιαιτερότητεςτους με αποκορύφωμα στυγερά εγκλήματα κυρίως κατά Ελλήνων πολιτών. 
Παρά τις επισημάνσεις για το μεγάλο πρόβλημα που θα αντιμετώπιζε η χώρα μας, ήλθε η κατάπτυστη συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ με τις ευλογίες του μικρόπνοου και προδοτικά φερόμενου Γιωργάκη Παπανδρέου, η οποία κατάντησε την χώρα μας σκουπιδότοπο λαθρομεταναστών (βλ Ηλία Ν. Ηλιακόπουλο Η βραδυφλεγής βόμβα της λαθρομετανάστευσης και η δραστική αντιμετώπιση της  αλλά και Οι πυριτιδαποθήκες λαθρομεταναστών στην πόρτα μας Όσοι λαθρομετανάστες εισέρχονται παράνομα στην χώρα μας, δεν επιστρέφουν πίσω, αφού η Τουρκία δεν τους δέχεται, χωρίς νόμιμα έγγραφα ούτε όμως προωθούνται σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Η θλιβερή κατάντια των πάλαι ποτέ αστυνομικών σχολών της χώρας ως κέντρων υποδοχής λαθρομεταναστών, αναδεικνύει το φοβερό πρόβλημα που δημιούργησαν στον Ελληνικό Λαό οι «καρικατούρες» της πολιτικής ζωής του τόπου. 
Την επόμενη πράξη του δράματος αποτελεί η δέσμευση της Ελλάδας για δημιουργία τζαμιού στην περιοχή του Βοτανικού της Αθήνας, μετά την συνάντηση του ρέποντος σε κυβιστήσεις πρωθυπουργού Σαμαρά με τον «Σουλτάνο» Ερντογάν.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ελέγχονται πριν δημοσιευθούν