ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumelekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Απίστευτα τα όσα περιέχει το βούλευμα με το οποίο κρατάνε στη φυλακή τον Η.Κασιδιάρη



Σε νέα δήλωση, που περιέχει εντυπωσιακά στοιχεία αναφορικά με τα όσα επικαλούνται οι δικαστές για την απόρριψη του ιτήματος αποφυλάκισης του βουλευτή και εκπροσώπου του Λαϊκού Συνδέσμου Ηλία Κασιδιάρη, προχώρησε ο παραιτηθείς συνήγορός του Νίκος Αντωνιάδης.Συγκεκριμένα αναφέρει στην δήλωσή του:
"Προ μιας εβδομάδας είχα δημοσίως ανακοινώσει την παραίτησή μου από την υπόθεση της Χρυσής Αυγής   με αφορμή το απορριπτικό βούλευμα επί της προσφυγής του Γενικού Γραμματέα της, κ. Νικολάου Μιχαλολιάκου, κατά της διάταξης της Ειδικής Εφέτη - Ανακρίτριας Ιωάννας Κλάπα, καθώς και το απορριπτικό βούλευμα επί της προσφυγής του κ. Ηλία Κασιδιάρη, επί της προσφυγής του κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησής της ιδίας εξαίρετης δικαστικής λειτουργού.
Είχα, δε, σημειώσει ότι, ενώ τα ονόματα των Δικαστών που εξέδωσαν τα εκπληκτικά βουλεύματα στις περιπτώσεις της αποφυλάκισης του κ. Αρτεμίου Ματθαιόπουλου και της άρσεως κατασχέσεως που διέλυσαν τη σκευωρία περί μαύρου χρήματος της Χρυσής Αυγής, θα σημειωθούν με χρυσά γράμματα στην ιστορία της Δικαιοσύνης αυτής της Χώρας, την ίδια στιγμή έθετα το ερώτημα εάν είχαν (και έχουν) επίγνωση οι Δικαστές που εξέδωσαν τα ανωτέρω απορριπτικά βουλεύματα, με ποιο χρώμα θα γραφούν τα δικά τους ονόματα.
Συνεχεια..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ελέγχονται πριν δημοσιευθούν