ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumelekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Ψάχνουν ημερομηνία εκλογών! Πολιτειακή ανωμαλία εν όψει;



Αν και δημόσια τις ξορκίζουν… στο παρασκήνιο γίνονται πυρετώδεις προετοιμασίες – Μονόδρομος οι πρόωρες κάλπες
Η κυβέρνηση αυτή ζει από τύχη. Αυτό είναι γνωστό στους πάντες. Και όχι μόνο ζει από τύχη, αλλά μόνο ένα μεγάλο θαύμα θα μπορούσε να αποτρέψει την πολιτική αυτοκτονία της. Αυτό το μεγάλο θαύμα Σαμαράς και Βενιζέλος το περιμένουν εδώ και πολύ καιρό. Πλην όμως δεν έρχεται ποτέ. Καμία απολύτως θεαματική κίνηση δεν μπορεί να ανατρέψει την κατηφόρα της κυβέρνησης, αφού ούτε το πρόγραμμα βγαίνει, ούτε το χρέος είναι βιώσιμο, ούτε «κούρεμα» δεν γίνεται, ούτε οι 180 συγκεντρώνονται, ούτε αξιόλογη πρόταση για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας δεν μπορεί να βρεθεί.
Στην περίπτωση δηλαδή της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ισχύει πλήρως ο περίφημος νόμος του Μέρφι: Αν είναι κάτι να πάει στραβά, τότε όλα πάνε στραβά.
Μόνο που οι δυο «συνέταιροι» έχουν την εντύπωση ότι είναι στραβός ο γιαλός και αρνούνται πεισματικά αν αποδεχθούν ότι «στραβά αρμενίζουν».
Φαίνεται πως ο πρωθυπουργός κι ο αντιπρόεδρός του αν και δημόσια ισχυρίζονται ότι θα πετύχουν το στόχο των «180» και θα αποφευχθούν οι πρόωρες εκλογές, ωστόσο στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους αποδέχονται πως κάτι τέτοιο είναι μάλλον ανέφικτο. Και συνεπώς προετοιμάζονται για όλα τα ενδεχόμενα… και μάλιστα πυρετωδώς!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr, σε πρόσφατη συνομιλία που είχαν έφτασαν στο σημείο να συζητήσουν ακόμα και πιθανές ημερομηνίες πρόωρων εκλογών, εφόσον οριστικοποιηθεί η αδυναμία συγκέντρωσης των 180 «πρόθυμων»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ελέγχονται πριν δημοσιευθούν