ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumelekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!



assets_LARGE_t_942_43679969_type12128

Έγινε τελικώς η συνάντηση εκπροσώπων των ενστόλων με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, σχετικά με την αποκατάσταση των απωλειών των αποδοχών των ένστολων, όπως αποφάσισε οριστικώς και αμετακλήτως το Σ.τ.Ε.

Το αποτέλεσμα;

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος των αστυνομικών, ο υπουργός τους ενημέρωσε ότι θα ζητήσει νομοτεχνική μελέτη για να προσδιοριστεί επακριβώς το κόστος των συγκεκριμένων αποφάσεων επί του προϋπολογισμού (φέξε μου και γλίστρησα…), στη συνέχεια δεσμεύτηκε να εξετάσει όλα τα εναλλακτικά σενάρια κάλυψης του κόστους των αναδρομικών (να περνάνε οι μήνες) και τέλος ότι θα τα παρουσιάσει στον πρωθυπουργό και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης για να καταλήξουν εκείνοι στην οριστική λύση. Πάντως, γενικώς τους υποσχέθηκε ότι το θέμα τους θα τακτοποιηθεί «εν ευθέτω χρόνω».

Τι σημαίνει αυτό; Πολύ απλά, ότι θα τους δώσει μερικά ψίχουλα λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές του φθινοπώρου, για ευνόητους λόγους, με σκοπό να τους τα πάρει πίσω μετά τις εκλογές. Δεν είναι θαύμα;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ελέγχονται πριν δημοσιευθούν