ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumelekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Σκάνδαλο ΕΛΣΤΑΤ: ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μας έσυραν στην “μέγγενη” του ΔΝΤ - Ιδού οι ΕΝΟΧΟΙ για τις χιλιάδες των αυτοκτονιών



Πανικός έχει καταλάβει τις εγκληματικές συμμορίες ΝΔ – ΠΑΣΟΚ μετά την απόφαση του αρμόδιου Συμβουλίου να μην τεθεί η υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ στο αρχείο, αλλά αντιθέτως να προσέλθουν και πάλι για καταθέσεις άνθρωποι, όπως ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέας Γεωργίου. Θυμίζουμε ότι πριν λίγο καιρό είχαν γίνει αποκαλύψεις σχετικά με τις μεθοδεύσεις συγκεκριμένων κύκλων, ώστε να κουκουλωθεί το συγκεκριμένο ζήτημα. Συγκεκριμένα είχε αποκαλυφθεί ότι συγκεκριμένο υλικό της δικογραφίας είχε «χαθεί μυστηριωδώς», με στόχο την αθώωση του Α. Γεωργίου και συνεπώς την
απαλλαγή του τότε πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου και του τότε υπουργού των Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου από τυχόν πολιτικές ευθύνες.
Οι τελευταίες αυτές εξελίξεις πυροδότησαν τραγελαφικές αντιδράσεις από πλευράς της γαλαζοπράσινης εγκληματικής οργάνωσης, που αποδεικνύει την ενοχή τους στο συγκεκριμένο ζήτημα. Συγκεκριμένα η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, μην μπορώντας να δικαιολογήσει την εμπλοκή της ΝΔ στην όλη υπόθεση είπε: «Αυτό για το οποίο κατηγορείται η κυβέρνηση, είναι ότι αποδέχθηκε το έλλειμμα και το έβαλε στον προϋπολογισμό, όσον αφορά το έλλειμμα το οποίο δόθηκε τότε. Αυτό το έλλειμμα είχε γίνει αποδεκτό έξω πλέον. Δεν μπορούσαμε εμείς αυθαίρετα να βάλουμε ένα άλλο έλλειμμα. Αναγκαστικά και εφόσον δεν είχε λυθεί το θέμα, θα βάζαμε το έλλειμμα το οποίο είχε γίνει αποδεκτό από την Eurostat».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ελέγχονται πριν δημοσιευθούν