ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumelekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Κυριακή, 6 Ιουλίου 2014

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣΑπό τον Ηλία Ν. Ηλιακόπουλο, Δρ. Νομικής, Δικηγόρο, κάτοχο Μεταπτυχιακού τίτλου στο Ποινικό Δίκαιο του Δ.Π.Θ.

Οι ποινικές διώξεις σύσσωμης της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής, δεν είναι ένα φαινόμενο που αντιμετωπίζεται μόνον με νομικές παραμέτρους.
Αξίζει μετά βεβαιότητας σοβαρής ιατρικής και ειδικότερα ψυχιατρικής προσέγγισης. Γιατί δεν μπορεί ο Άρειος Πάγος αρχές Μαίου τρέχοντος έτους, να δίνει το πράσινο φως ανακηρύσσοντας το Ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής ως καθόλα νόμιμο, ικανό να συμμετάσχει στις ευρωεκλογές ως ψηφοδέλτιο ενός νόμιμου κοινοβουλευτικού κόμματος, στην συνέχεια όμως όχι μόνον να εξέρχονται των φυλακών Κορυδαλλού ο Αρχηγός του κόμματος και οι λοιποί προφυλακισμένοι βουλευτές, όπως θα έπρεπε να συμβεί κατά λογική ακολουθία, αλλά να προφυλακίζονται και άλλοι στο όνομα της κατηγορίας «ένταξη και συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης»!